For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 8 Oktober 2009

::Masker::


Aduh...terasa mcm boring jer kan ngan blog aku skrg ni...Citer ada, gambo ada...tapi...malas tu jer yg masih menebal dalam sanubari nih..Apsal la aku skrg ni malas sgt..nak kata busy, x la busy...tapi entah lah...mood x der kot..btw, ingat x sblm raya aku dpt barangan from Redmummy?ala...yang masa project Alpha tu...??Kan aku ada ckp, klu aku guna brg nya..aku buat n3 kan...ingat kan???


Weee....mcm tepung gomak jer kan..Masker nya sangat cepat kering u oll..Afiq panggil aku momok..tah mana tah dia belajar kan...tengah2 hari remang..panggil aku momok..haiz...Masker ni sgt cool tau..sejuk jer bola2 pipi aku..terasa syok abis la..lama gak aku biarkan masker ni kering sendiri, walaupun sebenarnya cepat kering kan...tapi aku bantai tdo dulu...bangun2 tdo, habis bantal aku berhabuk..seb baik x masuk dalam mata..klu x...boleh merah biji mata ku...

See...kulit nmpk lagi licin dan lembut...Siyes, ni masa aku nk gerak g umah kak ayu la nih...mmg kulit kita lembut jer pas pakai masker tuh..ada lagi sepeket blom aku gunakan...HUII...

8 ulasan:

Umi Rose berkata...

uuuuuu...selembut kulit bayi.........auw

Dee berkata...

bulu mata pelesu tu jugak yg aku nmpk..

sue berkata...

wah dah x pnh lekang la bulu mata pelesu ko ek....

cik syahira berkata...

assalamualaikum kak daela.

ui..
bestnya tgk akak ber masker2 ni.
ni yg nk lari beli buat stock gak.
terasa mcm dah lama je tak pakai..

d.a.m.i.q.u.l.a berkata...

wah licinnye kulit...sy malas betul nak pakai masker ni.pakai rajin,nak basuh malas hehe

daela berkata...

KAK ROSE-
UIII...LEMBUT SGT KAH KAN....???

KAK DEE-
APE NI..DILA CITER BAB KULIT..JGN LA TENUNG BULU MATA PALSU TUH..AHAHAHAHA...

SUE-
NANGIS PUN AKU PAKAI JUGAK...YEEHA...

CIK SYAHIRAH-
BAGUS LA...GI BUAT TREATMENT MUKA SEKALI-SEKALA....(MCM LA AKK NI SELALU KAN???)

DAMIQULA-
ADUH...SY PUN MALAS GAK ORG NYA...GENG LA KITA KAN???AHAHAHA..BTW, WLC TO MY HOUSE..TQ

ayu berkata...

DIla,,mmg canteklah...apa nama mask tu??

heheheeeh

daela berkata...

ayu-
ntah..x ingat la..nnt dila tunjuk kat ayu yeah...