For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 20 Oktober 2009

-Open House REDGLOW-


Wa....munga Aper?Rose...Munga Aper?Rose..Munga Aper?hoi...banyak kali tanya weh....Okies x tanya dah..Warna biru kalau malam2 hari gini memang menarikkan?Korang nak tau..Ya hamat terpegun dan best nya bila sampai kat kawasan tettttttt..Kak Ina ko...Syok..ada swimming Pool..ada taman2..haa...Maklum jer la..kawasan ELITE punya side..Open House REDGLOW tu kat tingkat baper tah..Aku keterlupaan..

Lama betul x jumpa ngan bapak hangkat ni tau..Maklum jer la...skrg ni ngah busy g class dia tu..Amacam?dah improved ker hasil tangkapan tu?Ok..masih x lewat lagi tuk ucapkan Selamat Hari Jadi khas tuk bapak hangkat ku ni..Semalam hari jadi beliau..Tapi look younger kankan?mummy...jgn jeles k...

Pinggang Ku rampingkan??ye...pinggang mummy mmg ramping..kalau x...x kan ada pakwe2 kat luar tu ngorat mummy kan??Mummy sgt cun bila pakai RED KEBAYA ni..aku sememang nya x pernah jumpa hakak red ngan baju kurung ni..1st time kat umah lilred..2nd time mlm tu...

Pose yang wajib amik aku rasa..Coz ada lak yang TERKUJAT bila aku termasuk dalam group GBM..maklum jer la...Aku BEKAS budak Taman Medan..Yes, aku mmg penah duduk sana hampir 24 tahun kot..Lama kan..X kan lupa asal usul pulak..Aku penah sekolah kat sana..Penah lepak2 kat umah kawan2 yg still menetap kat sana..Bagi aku x jadi masalah kan status taraf tempat tinggal kita kan?Aku x malu pun nak mengaku yg aku penah dok kat sana..Malah lagi bangga kot..coz aku dikenali kerana DIA..thanks akk n all my GBM girls.....YAN, KAK AYU, KAK ROSE & SID

Wah...terEmosi lak kan?Ni famili Kak rose..Yg cute2 belakang dia tu bukan abang atau adik dia...But..hubby dia...Nak jadikan citer ai ngan Kak ayu kan still x beraya umah kak rose..so, balik jer dr umah lil red, terus g umah Kak rose..Thanks kak rose n famili...Masa ai kat umah kak rose kan, ada ka dia suh ai lukiskan potret GBM?ermm...nantilah..bila ada masa terluang..

Pot pet-pot pet, lupalak nk kenalkan kowang ngan bekas GURU Make-up aku..Aku salah edit plak gamba Najwa..Konon2 nak buat gambo cam Kak ina..tup2 dah tersave..Soe Najwa..Terima Kasih daun keladi yer sbb sudi mengundang Budak Taman Medan ni...


Nemo, Ratu Kebaya Merah, Ceera Moon & lady kiki..

hermm..tanpa Yanok ngan Sid, kelihatan hambar jer kan..Pas jer abis snap2 gambo kat sana, kitorang pun mintak diri tuk pulang kepangkal jalan..Dah letih makan, letih mata..so...nak balik..sbb esok kojer..weee....Abis dah episod open house raya...Tahun depan pulak..tu pun kalau umo panjang..Amin...

6 ulasan:

*ayu* berkata...

love u too dila!
muah muah!

Umi Rose berkata...

uwaaaa..takder pung..nak gambar kak rose sorang tu...email nanti okeh

nanti dila lukis ha.........

Lyn Yusoff berkata...

sedihnyer lyn tak dpt pgi..
dpt invitation from najwa from FB.
disebbkn tak on9.. gamaknyer tak tau ler.
monday baru tau.. sedeyyyyyyyyyyyy :((

AngahSayang2314 berkata...

la... apa2 pun angah tetap respect kau dek la.. sebab kau bole berjaya sehingga kini& selama2nya..
jgn terlalu rendah diri..

pearl'E.J berkata...

seronoknyaaaa.... :D

lily lotus berkata...

semua cun2 belaka ;)