For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 21 Jun 2011

Taman Orked di KL

Assalammualaikum korang...
Ok ok, seperti yang aku janjikan kan..
Aku nak updates gambar yang aku snap snap
masa pergi Orked Park di KL tempoh hari.
Fee yang dikenakan adalah seirnggit.
Lagi murah dari beli air mineral kan..?
Muakakakaka...
Itu pun weekend, Public Holiday jer kena bayar.
Hari hari lain tak payah bayar..
FOC.
Tapi..masa aku pergi hari tu..pun free..
Orang yang jaga kaunter curi tulang merayau agaknya..
Kalau korang nak jugde aku jakun ke hapa kan..
memang aku jakun..
Sebab ini 1st time aku menjejakkan kaki kat sini.
Lagipun..aku bukan ada masa nak datang sini..muakakakakakka..
Aku pergi sana pun sebab nak test DSLR pinjam.kan..?
Ok, moh layan pict yang aku snap..