For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 21 Jun 2011

Jalan Jalan Depan Taman Burung...

Assalammualaikum korang..miss me tak?
muakakakakaka...
Last Sunday is Fathers day kan..?
Aku macam titiba terpergi satu tempat yang dulu
masa aku kecik kecik, Abah aku suka bawak pergi sana..
Taman Burung kat KL..tak la jauh sangat.
Tapi aku boleh ingat abah memang kerap bawa aku pergi sana.
15-18 tahun yang lalu punya cerita lah tu kan..?
Masa tu, harga nak masuk Bird Park ni pun murah.
Kalau tak silap aku antara RM10-15 untuk dewasa. Kanak kanak pulak arround Rm5.
Tapi itukan dulu dulu...mana boleh nak samakan dengan zaman sekarang ni..
Cuba korang tengok harga nya sekarang.
Mungkin semua burung yang dulu dulu semua dah jadi besar agaknya..
Sebab tu lah kot..
Sebenarnya enjoy kalau dapat pergi sana lagi kan.
Aku dah janji dengan Alili & Acu nak bawak dorang pergi Bird park ni nanti.
Dorang kena tinggal dengan aku sebab budak berdua tu suka
terhegeh hegeh.Malas aku nak tunggu dorang mandi, bersiap..kan..?
Ya amat tidak sabar Makcik korang ni kan...?
Sampai tiap tiap hari dia tuntut janji nak pergi sana.
Naik rimas pulak aku kan.
Tak kira siang malam kot ajak pergi situ.
Pantang tau kena janji..terus tuntut..
Aku kan keje.....grrrrrrrrrrrrrrr..........!!!!!