For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 14 Jun 2011

Apabila Jerawat melanda...





Assalammualaikum yaw...

Gua baru nak bernafas nih..
Hua hua hua..
ok ok, gambar buruk.
Jerawat tengah syiok syiok tumbuh dengan jayanya.
Alili cakap ada tanduk kat dagu aku..hampeh!!!
Tapi itu masa hari ahad yang lepas...punya gambar.
Now sudah sedia kala baiknya..
Jerawat aku baik..kekeke..tumbuh lepas tu hilang.

Petua?
Owh..silalah pakai bedak sejuk tebal tebal.
heee...tipu!
Pakai macam biasa kot.
Tapi kena kerap.kalau dah hilang cepat cepat tempek balik.
Pakailah time time nak tidur.
Aku pulak akan pakai time buat buat kerja rumah.
Sebab aku rasa lemas pulak pakai bedak sejuk time nak tidur.
Lagi lagi aku suka gosok gosok mata.
Kang masuk pulak serbuk bedak sejuk dalam mata..
pedih mato pulakkan..?

Minggu ni aku agak busy sikit.
Jadi, blog akan di abaikan seketika.
Kang titiba aku lepak lepak rumah mak,
aku rajin..aku updates.
Cerita ada jugak.
Cuma idea nak berceloteh tak der.
Dah la memangnya cerita semua macam sampah.
Nak baca ke cerita sampah kan?
heee...




Sepatutnya nak tangkap gambar orang baru.
Wan Qhaleef Iman.
Tertangkap gambar kakaknya pulak.
Kakak hana pun memang suka bergambar..

1 ulasan:

rosmona berkata...

tangan saye enteperem sekali...