For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 7 Jun 2011

Lagu rindu tapi ini bukan lah tajuknya..ngeh ngeh ngeh..

Assalamualaikum...:)

Duhai Malam - Intan Sarafina

Duhai malam damai pelukanmu
Dinginmu menghilangkan bahang siang
Namun resah hati kian terasa
Kekasih hati berjauhan

Duhai malam apakah si dia
Jua merenung bulan yang mengambang
Terbayang oleh ku manis wajahnya
Oh terganda kerinduanku

( 1 )
Duhai malam...
Tersiksa batinku mendambakannya
Jiwaku merintih sayu berlagu
Duka menghiris tersiat kalbuku
Hanya padanya penawar
Azimat yang bisa menyembuhkan
Segala nestapaku oh

Duhai malam kabarkan padanya
Lekas kembali tak rela menanti
Kerap kujenguk keluar jendela
Apa khabarnya di sana

( ulang dari 1 )
Ohhh... di sana

Wah..mood sedih ke aku ni..?
Abam tinggalkan aku lagi ke..?
Sebenarnya tak.
Dulu masa abam berjauhan
Abam cakap cuba dengar lagu ni..
Tak sangka Abam jiwang jugak.eh tak jugak
Abam dengar radio lepas tu jenuh abam suruh aku cari lagu ni sendiri.
Aku mana layan lagu jiwang karat macam ni.
Jiwa aku jiwa Alternatif.Jiwa rockers.
Aku layan Nirvana ngan May.
Sekali...bila dengar lagu ni...alamak..terasa tengah pakai baju kurung sambil
melihat bulan mengambang di tepi tasik sensorang.
lepas tu feel ditinggalkan kekasih watdefish.
Kakakaka..

Pagi pagi ni..bila terasa rindu kat Abam titiba jer aku search 4shared.com
cari lagu ni.Memang tambah ketenangan.
Terapi minda bila dengar lagu mendayu dayu ni.
Paling tak sesuai bila tengah memandu. Terus rasa nak tertidur.eh
Terus teringat zaman zaman bercinta cinta dulu.
Memang kelakar kot. Sebab sorang macam baik jer,
sorang lagi nakal gila babas.
Sorang mental sorang lagi melayan.
Kadang kadang, ada masa yang serious untuk berbicara.
Kitorang lebih banyak gila gila dari serious.
Gila ko aku nak serious sangat?
Terus rasa macam ada kekurangan.
Sebab aku suka ketawa.

Korang ada lagu lagu yang buat korang merindui seseorang tak..?
Cuba share kan pulak.
Kalau dengan lagu" Smell Like Teen Spirit " tu buat korang rindu ngan kurt cobain,
memang aku pun rindu jugak.
Hahaha...selamat memulakan kerja korang..
bubaiii....:)

3 ulasan:

kella berkata...

hehehe.. singgah singga sini.. layan perasaan jap! =)

Mimy Hamid berkata...

lagu ni sure ko teringat tang malam malam waktu abam sayam keje kann..tajuk pun duhai malam

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com