For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 17 Mac 2009

Talk about Quality...


Hari ni, aku nak cerita sikit bab2 quality ni...memula aku jatuh CINTA kat jam ni di MIDVALLEY..baik punya racun oleh bf aku masa tu..Tapi aku x gopoh2 terus beli..baik punya simpan duit, aku pun belilah tanpa pengetahuan nya..Suprise2...Aku beli rasanya dekat MYR600..tp aku telah mengunakan aura tawar-menawar harga ketika membeli masa tu...dapatlah kurang puluh2 ringgit jugak aku rasa.
Punyalah aku sayang giler kat jam ni..sampai, jarang2 aku guna..Aku simpan buat display jer masa memula beli dulu..takut calar la..takut cat dia tercabut la...Last2...
Macam ni jadinya...dah gonjeng jadinya..habis sumer kulitnya yang putih telah bertukar menjadi bolen gini...Memula dia koyak sikit2 tau..pastu..aku suwoh bf aku pakai cat removal..hasilnya..bolen gini..nasib baik condition ok..klu x...padan muka aku..Nak wat camner nasik dah jadi bubur...Quality HANCUR beb..klu bling2 kat bulatan tu..jgn cakap la...dah dua kali aku pi letak diamond tuh..sedey sey...




11 ulasan:

*ayu* berkata...

ler... habis tu now? haiyo.. big investment but agak kureng lah pulak ek?

daela berkata...

kak ayu-
mmg...skrg ni pakai jer lah...wlupun hati sakit!!!!

adenium berkata...

i pun suka jam tau... tapi jam mahal yang ku pakai... ayahanda yang beli...nan ado mampu nak beli..hahahahah

daela berkata...

kak adenium-
klu ikutkan hati mmg nak suruh abah yg belikan jugak...tp abah dila dh x keje...so...dila lah pulak kena belikan..

haya_yaya berkata...

jam akak sgt la tahan lasak..tahun ni da masuk 7 tahun...punye la lama..da xde pesen tu kot..kakakakaaaa....rega 3rat lebeh...70%...jimat giler...

daela berkata...

kak yaya-
dila ada jam lain juga..sungguh tahan lama..sesekali nak berpesen..jadi gini lah..hehehe..

adie-ishmael berkata...

hmmm...last pakai jam tangan masa darjah 6 dolu...

ayumadura berkata...

Salam...
Daela, kesiannya..sedeh kan jadi mcm tu..beli mahal2 tp quality terok.. Bleh tau, apa brand tu?

Sabar ok.

daela berkata...

abg adie-
skrg ni abg adie x pakai jam ker???

daela berkata...

ayu-

brand ges...hehehe..kang ahkak kena saman pulak..pam3x..

ayumadura berkata...

Guess tu..tp pelik ek nape quality dia tak setimpal dgn harga dia kan..
cam x berbaloi..

sian Daela..take it as a lesson..
so skrg mmg x pakai langsung ke jam tu?