For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 19 Mac 2009

red...red...++ coloring..???

Hoola...kasut2 crocs ni sangat comei kan??Pastu..korang tau2 jer lah..yg skrg ni aku adalah peminat warna MERAH yer..offcouse lah aku pentingkan kaler merah dulu kan...x gitew???Mak aku x berapa suka ngan warna merah ni...aku tatau nape..bila aku beli jer ape2 benda yg berwarna MERAH, pasti mak aku tanya.."x der kaler lain ker...???"..Tapi lama2 mungkin dia faham kot...sbb aku dah ada pencinta merah yg paling setia..REDMUMMY & GBM ok..so..Bukan x suko kaler lain..tp merah..ttp dulukan..
Pict ni adalah new arrival from crocs.X henggat pulak ape namanya nih..Klu berminat google lah sendiri..tp aku x minat patern cenggini..tp sbb dah kaler merah..harus tayang kat sini!!

Ha...ni aku suker...tp blom p beli lagik..jangan korang tatau..yg aku ni titiba boleh berubah hati pada warna len @ patern yg aku rasa best nak beli...


Tengok2..belum lagi beli..kan aku dah letak kaler len..yang ni mungkin sbb campuran hijau yg dramatik ngan kelabu asap ni buat aku nak letak kaler ni pulak..nice kan???ada sesape pencinta HIJAU x???



Yang ni pun sandal baru from crocs..wat masa ni dorang belum lagik ada warna merah..aku mmg x penah tgk kat outlet crocs lagi yg patern cenggini..ala2 lascoste kan???aku penah jumpa kasut lacoste kaler gini..tp, tuk jejaka2 jer..pompuan nan ado!!!

Ni pulak kaler ape pun aku tatau nak tulis..merah x..ping pun x...purple pun x rasanya...warna apakah ini yer???Condition mcm soft jer..klu aku nak beli esok lusa..aku cer kat kowang ok?

Hitam itu menawan...tp kalu kaki x putih pun x seswai gak..kasut hitam seswai tuk org yg berkaki putih..klu yg coklat-coklat cam aku ni...tgk2 keadaan juga..Aku mmg x ada selipar or kasut itam rasanya..nampak nau kaki aku coklat..whatever tepuk dada tanya selera..



12 ulasan:

ayumadura berkata...

Daela pun pencinta RED ke?
heheheheheeh
samalah kita..ayu pun kalu nk beli apa2 mesti utamakan si RED dulu tau..
minat jugak crocs ni tapi mahal sgt lah Daela...
huhuhuhuhu
bape harga yg merah tu Daela..sume cantek2

daela berkata...

ayu-
RED LOVER..ayu..ada 3 merah ni..yg high heel tu rasanya MYR209.90, yg flat tu MYR160++ rasanya..yg sandal tu MYR169 or MYR129..

atty's berkata...

suka yg no 2..cutemiut

daela berkata...

kak atty-
nnt akk beli tau..pasti ciut-miut dikaki..

rosmona berkata...

saye ttp pilih yg kaler MERAH gak..

daela berkata...

rosmona-
MERAH...RED...MERAH..RED..

WeBViDeOKLiP berkata...

peminat kasot nie
hahhah

daela berkata...

webvideoklip-
ai pun sama jugak...

lily lotus berkata...

sume2 tu marbeles! harga pun marbeles :D

daela berkata...

kak lily-
hehehe...suker2..

oyen berkata...

luv red..
hehe..(",)

daela berkata...

oyen-
me tooo....muahhh luv red!!