For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 16 Mac 2009

Majlis Perkahwinan..

Cuti2 skul ni, ramai lah yang dapat kad Walimatul-urus..Ni adalah majlis yg sempat aku hadiri weekend yg lepas..Ni adalah kezen my SIL..Mak n abah aku x dapat dtg sbb dorang pun ado majlis kenduri kahwin kat PERAK yang perlu dihadiri..katanya..
Di sbbkan kezen my SIL, so parent my SIL ada..Yg baju blue tu adalah bapa SIL aku...yg kecik2 yang comel2 tu pulak mak my SIL..Aku mmg rapat ngan Parent My SIL tu..ada gak kezen2 nya yang aku kenali..

Ni...anak buah kesayangan aku...SHAFIQ AZRI..cer ko tengok dia senyum..ada mirip2 budak nakal..Pastu korang bayangkanlah..budak berumo 2tahun 4bulan ni merempit dari dewan MBSA ke bandar sunway..Afiq menagis bila aku,my SIL nak amik dia dr moto my lil bro..dia nak ikut adik bongsu aku..tu la..aku pulak yang kesian..ngan panas teriknya..ngan budak kecik nya..ngan naik 125 nya..adohhai...afiq...Tapi di sbb kan adik aku mungkin Pro jugak kot...dia pun bw afiq blk naik moto jugak...anak buah aku jerit2 suruh mama g balik ngan acik


My big bro, My SIL n..my beloved Afiq..bukan main susah lagik nak suapkan nasik kat afiq ni tau..mulut jer nganga...pastu dia luak la..dia makan lauk pun x mo.sayur ape tah lagi..klu bagi ayam goreng ker..dia kunyah2 pastu dia luak la..lauk feberet afiq adalah kuah sup ayam..hari2 mak aku masakkan kuah sup ayam..ha...balik keje jer..asyik2 lauk tu...boring sudah...!!!!
korang kenal penyanyi ni x???ni lah uncle AHMAD JAIS..hoo...dia nyanyi mmg sedap,mendayu2 gitu..aku pun turut suka bila dengar suara dia..Dia mmg ada related ngan kezen2 belah my SIL..Disebabkan dengar uncle Mat Jais ni nyanyi...cecepat aku suwoh adik aku snap pictnya..Uncle nyanyi mmg best!!!
Motif aku letak pict ni adalah kerana...aku suka kat bunga..(hiks bukan mat bunga), ni keadaan bunga masih penuh...pastu snap2..aku rembat sekuntum...soe..Sape suwoh letak bunga rose yg cantik ni kat bwh...bukan aku jer yg cilok..ada gak org len yg amik..

2 ulasan:

ayu madura berkata...

Salam...heheheehhe..akhirnya..nak masuk 4 hari ku tunggu2 mu update blog mu ini hahahaah..

Daela, ayu da ketagih laa nak baca blog hang ni..ari2 duk bukak...

Btw,,cantek pasangan pengantin tu..bunga tu pun cantek..

Afiq pun cantek,,,eh comellll ..

Asik g wedding org je..Daela bila lagi??? keh keh keh

daela berkata...

AYU-
hahaha...biasalh...dila kan busy women...hehehe...lambat sikit hapdet..