For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 20 Mac 2009

HUTANG DAH DI BAYAR...

Ni saje2 jer letak..x der kaitan ngan TAG Puan Wana tu...
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?


Antara Kasih Sayang..dan Sayang.


-Sebab aipilih nama ni adalah kerana...ai suka2 hati jer nk pilih nama ni..lagi pun, ni jer yang terlintas kat hati waktu first2 blajar ber BLOG dulu..



2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?




-Daela ni adalah nick name yg kawan ai telah beri 3 tahun lalu..memula mcm rasa hampeh jer bunyiknya..lama2 best pulak..lain dr yg lain sikit..81 tu sbb ai lahir tahun tu..soo..senang sikit nak hengat..


3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?-


-hahaha..tak de method2nye..Ai tulis ape yg terlintas kat hati, kepala, cetusan idea..rakaman gambar dan aksi2 yg seronok utk dikongsikan bersama..


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?-


-x pun..


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?'-


-owh...dia yg bg tag ni..bakal ups...hahahaha...blog dia best!!! suka gak p bg komen, mengomen..terima balasan komen..lagik 1, boleh tengok bb dia yg comei tu..sbb x berpeluang nk tgk dia since bb dia dah nk beso ni..


6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag-


tah la...x da sape kot...sbb nak bagi org len happy..n buat puan wana..akk buat ni ikhlas k...hehehe..

4 ulasan:

ayumadura berkata...

hehehehe,,baiknyaa cik Daale kita ni..nak bg org lain happy...

bagus bagus bagus..

daela berkata...

ayu-
hiks..mmg klu boleh dila nak bg semua org happy..

*ayu* berkata...

hugs skets, buleh?
akak x sabar la nak tunggu 10hb... nak jumpa korang.. nak borak2.. :)

daela berkata...

kak ayu-
boleh..dila pun rindu nak jumpa semua..