For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 2 Mac 2009

M, L, XL

ni kodai idaman...tp, nk beli suar jeans kono size 26-30 jer tuk suar eh...size mcm aku nan ado..tp, klu baju adalah tuk org montel2 mcm aku nih..tp pun XL jer la..tu pun kena redha...dedulu...zaman masa slim, aku pakai baju size M tau..aku beli baju aci sarong jer...x muat x beli...klu muat terus sauk..bila dah bam2 ni...baru sedor...yg baju tu sumer dah kecik..hahahaha..KECEWA nya...sob2..
alooo...kedai ni nama jer sale...tp reganya...ya hampun...bukan x mampu nak beli...tp, rasa mcm membazir tau..

motif sebenar...beli seluar..ahhh...aku x sanggup pakai suar besar mcm gini..nan ado suar aku kakinya besar gabak gini..ptg 1/1/2009 jugak...aku p alter..nasib baek kedai bukak..riso gak..al-maklum jelah...public holiday..jauh tau aku g alter tu...kat pertama KL..ha..begitu aku setia kat kedai brother tu..


kat dalam fitting room pun sempat amik gambooo....bulat nya dia...hahahaha..1/1/2009..
bila nk kurus ni SAYANG????
jenuhnya...asyik berposing jer...masa memuda..hahaha...kurusnya aku waktu ni..2006

kurusnya awek ni...2005
masa ni akk 58kg jer tau..

8 ulasan:

atty's berkata...

AHKAK PUN BILA LE NAK KUYUS NIE..

Diana-k berkata...

perghhhh keping gilosss kak dila dulu2!!

daela berkata...

kak atty''s-
hadoi...masalah kita sama jer...

daela berkata...

diana-k
kah3x...berkeping2 kurusnya..waktu muda2..

rosmona berkata...

akaaaaaaaakkkkkk... kita serupa...bile nk kurus ni..kalo nk cari suar punyer la susah.sampai berpeluh2 test..muat pinggang, peha sangkut..muat peha pinngang bleh masuk 2 org..camno nih??

daela berkata...

rosmona-
hiks...klu nak cari suar yg tuk berbadan sedap2 ni...akk suggest kat dorothy perkin,mark n spencer yer..dan...sediakan duit lebih sikit..

adie-ishmael berkata...

abang taste awek2 xl...hahaha...mati ler confess

daela berkata...

abg adie-
wink2..bulu mata lentik2 mcm baby doll dah ni...wakakaka...