For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 10 Mac 2009

GBM-GATHERING....LOVE U ALL...

Salam sayang sumer...lamanya x hapdet blog rasanya...minggu lepas bersamaan 6 Mac 2009, aku n my GBM ada gathering gitew...(betulkah ejaan tuh...????)Kitorang memasing rindu sbb dah lama sgt x jumpa..Terasa akrab sangat lately ni...korang tengok jer lah...present yg kak red bawak tuk kami sumer tu....ha...macam2 ado...nnt aku hapdet ape yg kak red bagi yer...thank kak RED...love u...thanks for the giving...
ni..aku berposing ngan kak rose..dia mmg baik..siap amik aku kat offc k..Thank kak rose...kak rose pun ada belikan aku n GBM lain hadiah lepas dia balik dari Bandung ari tu...korang nampak x pearl nackless yg aku pakai tu???tu..la adiahnya...mmg cool yer kak rose..daela suker...yg aku pegang tu juga adalah pemberian dari kak rose...megnet tuk fridge..sumer pun dapat jugak..

Aku n..GBM..sumer sweet2 kan???hiks..aku sayang dorang macam Family aku sendiri..Cuma kenkadang aku jer yg selalu sunyi jer kan...Apa pun aku ttp ikuti perkembangan korang sumer..cuma aku lebih selesa dgn mendiamkan diri...sbb...AKU BUSY.....

KAK RED...cute..dah lama aku x jumpa dia...rindu weiii...ucapan pertama aku jumpa kak red..aku cakap.."akk...akk dah kurus..."sukanya kak red kita tu yer...mmg jujur aku tgk kak red dah kurus..makin cun siot...

Cik gegirl pun ada masa kitorang dinner mlm tu...dia mmg kidos yg aktif..berbeza dgn masa aku jumpa kat MDV n Putrajaya ari tu...korang tengok jer lah pict ni...hiks...but she very clever ..good luck gegirl..



Diana-k n kak ayu mmg very the sporting gurl ok..ha...tu muncung tajam dari diana-k tu sempena dapat buah tgn dari kak red lah tu...muncung bukan akibat x suka ke x...tapi OVER happy agak nya...wakakaka...kak ayu yg sentiasa cool jer ngan perangai adik paling kecik dlm GBM ni..

memasing punch card ngan boifriend kot masa ni..aku...hiks..dah sampai umah barulah punch card..hiks..klu korang faham ape yg aku maksudkan...sila bangga tuk diri sendiri yer..kak sid tu mmg dah kurus klu korang nak tau...dia telah berjaya kuruskan berat badannya...tahniah kak sid..


kak rose yg comeiii...ni mmg maintain jer cun nya...Ape pun thank tuk kak ayu sbb blanjer dinner tuk mlm tu..LOVE MY GBM...muahhhh3x...









17 ulasan:

Diana-k berkata...

i lapp u toooo...

kenapee ader gmbr aksi over yan tuh...

adoiii....

kalo mak mertua tgk nie..
nayee..ekekekee

daela berkata...

diana-k
hiks...nahaii...x per...still cun ape..

haya_yaya berkata...

i lap u too...
(ape motip?)

Umi Mia berkata...

maintain cun aaaa....bodek lebih ni...suh amik lagi kat ofis yer...ermmm.....duapuhsen....

daela berkata...

kak yaya-
i love u too..x per jer kot...hiks..

daela berkata...

kak rose-
hahaha...siyes...

atty's berkata...

sonok nya berjumpaan..yer le sid.dah kuyus..jeles..nieh

daela berkata...

kak atty-
mmg sonok...sy pun jeles ngan kak sid tuh..

*ayu* berkata...

lap u too dila!!!
muah muah!!!

akak ada satu lagi gamba aksi terlampau yan... nak pedajal dia x?
muahahahhhaa!!!!

adenium berkata...

dila... kurus kah aku...adoiiyaiii..tapi kene kurus lagik... lap u tooo

rosmona berkata...

uih, bestnyer...ajak kite pong..

lily lotus berkata...

sporting abis sumer...barulah happening-kan!

daela berkata...

kak ayu-
kak ayu...sila lah letak...wakakaka..meh kita dajal sesama

Diana-k berkata...

kepade ayu the sun..

tak baik mendajalkan org..

muakakkaaa

kojah berkata...

nk adiahhhhh gaks!!

daela berkata...

diana-k
hehehe...cam byk nau jer dosa ko yer...kekekeke...

daela berkata...

kojah-
ha????nak adiah jugak????ten3x...boleh...