For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 26 Mac 2009

Happy Birthday To Kak Hanis..

N3 ni khas untuk kak Hanis yang berada nun jauhhhhh...di Office sebelah..hiks..Walaupun Birthday nya akan disambut hari saturday nnt bersamaan 28/3/2009..tapi aku ttp nak wish yang paling awal...Jarak office kak Hanis ngan office aku mmg dekat..Tapi ttp jarang berjumpa..
Ha...akk,ni jelah yg sy mampu bagi..kek dlm alam maya...ok x???Kalau korang nak tau, kak hanis adalah senior accountant masa aku kat LS..dia yg banyak ajar aku mengenai2 selok belok account..Thank akk...I LOVE U..Dia tetap bersabar dengan aku yg banyak tanya nih..

Ni lah present yang aku beli untuk dia last week..comeii kan???secomei orangnya..Aku tatau nak beli ape untuknya..jadi aku beli jelah bodyshop lotion & shower gel ni..Maaf kak hanis sbb kecik jer kan???



Kita layan pict jer kan???Ni aku dah bwk g office..esok nak bagi dia...



WHITE MUSK...baunya menusuk kalbu...best...

4 ulasan:

ayu madura berkata...

salam...

happy besday to kak hanis,..heheeh walaupun x kenai..

white musk tu beshh bau dia..

dulu slalu beli ocean...

lama tak g bodyshop....
besday dila bila plak??

daela berkata...

ayu-
x kenal pun x per..
mmg best baunya..
dila pun pakai oceanus lotion jugak

28/4/81..ok???hahaha..ayu bila??

ayu madura berkata...

Hehehehe..
ok ok 28th April ni Ayu takkan lupa...
dun worry beb..
hahahhaha..

rosmona berkata...

APPY BESDAY KAK HANIS ;P