For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 17 Mac 2009

::MOOD CAMPING::

Aku tatau apsal aku ni ada mood camping memusim HUJAN nih..dah bersusun dah beg yang akan ku bawa tuk camping trip aku tawon nih..tapi bukan bawak semua beg2 ni tau.. Mau mak aku ingat, aku nak pindah terus kat sana..

Meh aku nak citer sikit pasal beg2 yang ada ni..Beg ni adalah milik sepenuhnya bf aku..dia letak kat umah aku sbb suka2 hati dia jer..aku pun x banyak tanya..napa,mengapa,apsal...he...klu x silap beg dia ni besar banyak dr beg deuter kak jem..maybe 2 liter..tah la..aku pun suke2 jer bg liternya..yg aku nampak..beg ni mmg besar dan tinggi.

Nike bag ni pulak milik my lil bro..ate, baru beli...dia pun suwoh aku snap n tayang jugak kat sini..Aku terasa amatlah best bila bawak merempit beg ni ke tempat keje..senang, mudah...boleh simpan raincoat, kasut, vallet, henpon....lagik...ape2 lah..sbb beg ni kalis air..yer ker???klu korang nak tau..beli sendiri yer..

Pada sesape yg dapat beg nih, pasti tau darimana asalnya beg ni..ni baru aku punya..tu pun F.R.E.E....bestkan???

Deuter ni..milik kak jem..aku pinjam sbb nak p camping..rasa mcm nak dekat jer tarikh tu...best2..yang pasti tahun ni, aku dah beralih arah...kali ni aku aku pergi ke UTARA tanah air kita pulak...ya...aku rindu nak jalan2 mcm dedulu...Last aku pegi camping kat belah2 utara..tahun 1998 tu pun time aku betul2 abis SPM..lamakan???


11 ulasan:

Liza berkata...

tringin gak nak bawak the kids for camping tapi tak berkesempatan, insyallah this year kot

Tanpa Nama berkata...

Beshhhnyaaaaa Daela g camping..
Ayu teringin sgt..tp tak penah pegi camping pun..
Biasa Daela g camping mana?Bila pegi?
nak itot nak itot nak itot...
huhuhuhu

Aik...! cam kenai jek beg Microsoft tu? keh keh keh
cantek dan yg peling PENTING...its FREEEEEE maaaaaa hahahahahha

ayumadura berkata...

eh tak kuar nama lak...

haya_yaya berkata...

mana mau pigi tu?
moh ikut g gunung stong Labour day nih..

daela berkata...

kak liza-
yelah kak...sy ni dpt pendedahan camping ni bila dah dewasa..bukan zaman2 remaja...adohai...

daela berkata...

ayu-
len kali dila ajak ayu yer...trip ni gang dah cukup..next time k..

daela berkata...

kak yaya-
dila x berapa gemo naik, panjat,treking kat gunung-ganang...letih..sbb dh gemok!!!dila selalu p pantai jer...hiks..

haya_yaya berkata...

cait....!!pantai jer..?
beg da gempak/ganas giler...sekali ke pantai daaa...very the lomantika daaaa...; p

daela berkata...

kak yaya-
sy mmg seorang yg lomantika...waakakakaka....

adie-ishmael berkata...

ke Utara? kat mana tu...singgah2 la Langkawi... Daela! boleh abang pinjam beg kamu? bulan depan nak gi jalan lagi ni...

daela berkata...

abg adie-
boleh...tp kena mai Sunway dulu...hehehe...