For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 19 Julai 2011

Lupa tulis Tajuk...::Shopping Pre Raya::++ Nenong

 Assalammualaikum yaw..

Hows today guy..?
Ini adalah gambar make up.
Walaupun aku tak suka sangat ber make up..
Tapi Abam rajin sangat nak melayan aku ke SASA.
Motif utama nak beli Perfume.
Jadi..marilah mencuba cuba make up opera cina.
Aku kan..kalau nak cerita bab bab make up ni memang fail.
Tah la..tak reti aku nak cerita.
Korang layan gambar jer boleh tak..?
Aku kalau dah tak berapa nak suka..jenama apa pun yang dorang tayang aku tak minat nak ambil tahu.
Sebab jenama make up tu aku tak guna kan..
Haruslah aku malas nak ambil tahu.
Last aku dapat make up set masa bertunang tahun lepas.
Last aku guna..erm..masa cousin aku buat kenduri.
Jadi...make up tu masih jarang jarang digunakan.
Esok esok kalau dah expired buangkan saja ke longkang.
Eh..rumah aku tak ada longkang.
Abam selalu gak tanya bila make up nak habis..?
Kang kalau dah habis nak belikan ke aku tanya..?
Kan....bila dah tanya buat buat tembel jer..tu yang geram tu.

 Aku terbekenan dengan lipstik nya.
Harga ok lah.rm43 sebatang.
Eh tak ok abam cakap.
Sebab selalu dia kata aku beli rm18.90 jer.
Ni mahal pulak..
Ha...kan aku dah cakap...Abam pun semakin kedekut sekarang ni.
Tapi bila abam cakap nak beli perfume kan..
Eh eh..best nya..
Abam memang suka belikan minyak wangi sejak dari dulu doluuu..
Jadi mari pilih pilih minyak wangi kegemaran.
Nope...Abam lebih suka aku pakai Eternity.
Aku suka abam Pakai Dunhill Desire.
Tapi kan you all...Sangat kesian...Eternity 100ml tak ada.
Ulang sekali lagi..tak ada.dah habis.elekkkk...
Sob..sob..sob...menangis hati kecik aku..
Terus keluar dari SASA laju laju...
ciss tanda protes la tu..
He...tapi berakhir dengan senyuman yang meleret sampai ke hari ini..
Apakah isi nya...tak payah lah tahu.
Lagi pun sapa sapa suka dengan guess kalau tengok dapat plastik bag gini kan..
sure tahu...beli time sale..
Ok...aku nak sambung senyuman lagi ni..
walaupun pening pening lalat sekarang ni..eh

3 ulasan:

rosmona berkata...

yearghhhh..
enbeg baru..
thats way.. ahak2 i like it ahak2..

daela berkata...

bukan....jadi..tak boleh kasi hadiah

rosmona berkata...

alah... kalo tak henbeg, wallet.. kalo tak jgk kasutttttttt...yehaaaaa.. mai sini adiah..