For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 11 Julai 2011

::Ninja Fruit::

Assalammualaikum yaw!!!
Wuhu....okay la...disebabkan minggu lepas
adalah operasi duduk rumah.
Jadi, mari aku dengan Abam memenuhi aktiviti sihat dalam rumah dengan main game.
Terus korang ingat game lain kan....?
Ni score Abam.
Gila babas setengaharian dia dok mengutuk aku sebab dia dah dapat 
lawan score aku.
Aku tahu Abam berhempas pulas nak dapatkan score asal yang aku buat adalah738..
So, malam sabtu yang bohsan itu, Abam pajak henpon garu..
Aku biarkan jer lah coz aku busy melayan cerita kat tv3.
Titiba macam menang loteri jer Abam menjerit.
Eh..pernah ke aku menang loteri..?
Rupanya...Abam telah berjaya memintas score aku.
Aku terus macam alamak...macam mana nak kalahkan Abam ni..
Lepas tu, Abam terus tido lena.
Muakakakaka...senyum jer muka dia tidor masa tu.
Aku buat buat macam terror sebab aku memang terror dari dia kalau main game ini.
Abam selalu dapat score tak pernah dari 2-3 ratus per minit.
Tu yang dia over menjerit.
Abam memang tak layan game ninja fruit ni sebenarnya.
Game perempuan jer katanya...
Lepas tu, aku macam marah abam sebab dia kata game ni tak mencabar.
Bila aku suruh dia cuba...ha..baru dia rasa aura game ni kot.
Terus aku tengok dia suka main game ni...
Yes..yes..aku berjaya racun otak dia.
Kalau tak kan..dia suka main game Contract Killer.
Dia sendiri install. Game ni buat aku tutup telinga bila abam start main.
Bising gila bunyiknya.
Aku tak berapa nak suka...
Abam ajar banyak kali pun, aku buat buat jer tak reti..
Sebab malas kerja nak membunuh orang jer kerjanya kan..
Aku tak suka...muakakakakaka..

Jadi semalam, pada hari ahad..
Aku telah memecahkan recod terbaru untuk diri sendiri..
Yuhuuuu...Abam telah tarik muka 14 setelah aku berjaya pintas score dia pulak..
Nasib baik betting hari tu just kena masak jer.
Jadinya, maggi kari telur mata goyang sebungkus untuk Aku.
Nasib baik aku teringin makan maggi jer.
Kot aku teringin makan kari kepala ikan ke..
Udang galah ker...sure abam jawap..
Jom..cepat cepat siap..kita makan kat luar...
muakakakaka...kan..?
Kalau korang nak tahu...pagi ahad,
Abam masih tidur lena, aku dah bangun buat breakfast,
lepas tu laju laju...main ninja fruit kat ruang tamu.
Rasanya setengah jam jugak nak dapatkan score itu.
Memang agak susah sikit babe.
Aku sampai rujuk youtube tu.
Tapi bukan masa itulah.Sebab nak tengok macam mana orang boleh dapat score tinggi kan..?

Adehhh....senyum sampai telinga kan...:)
Ok Abam...next game is Cut of The Rope...sapa kalah...
Kena belanja percutian ke Mana mana destinasi 3Hari 2malam.
Laju laju abam tutup telinga weiii....

1 ulasan:

Bicikut berkata...

dah tak diet kew