For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 9 November 2010

Orchard Rd.

Hahaha..Salam Sejahtera kawan kawan..
Mood meng-update blog memang tengah membara bara.
Kalau korang bosan aku tak dapat nak tolong.
Jika nak kata aku ba ta kop terpulang..
Ini adalah acara shopping moping secara berhemat.
Aku terlupalah, apa nama shopping mall dibelakang tu.
Sangat besar sekali.(Baca nada seperti orang temasek)
Kami semua dibebaskan disini dan berjumpa semula arround 6pm.
Di tempat ini juga.
Semua harga barang kat sini MURAH MURAH jika korang tinggal disana.
Sila pengsan bila sudah sedar diri yang aku orang Malaysia.
Bohong lah jika aku kata hanya memcuci mata.
Tidak sama sekali.
Tapi semua pengaliran wang tunai pada Amy.
Dia bagi beli jika perlu sahaja.
Maklumlah, kami bukan orang berada.
mahu bermewah mewahan disana.
Jadi, beli belah di Orchard Road hanya sedikit sedikit sahaja.
Woa...Asyik asyik gambar Amy.
Gambar aku serious memang tak banyak.
Kalau ada pon semuanya look gundu.
Gunduu...hahahaha.
Kat Orchard road ni memang ramai sangat umat manusia.
semua shopping mall nya majoriti jual branded items.
LV, miu-miu, Gucci,Prada..etc.
Tapi aku & geng geng office mate semua serbu Lucky Plaza.
The same road.
Ha...kat situ murah sangat berbanding kedai kedai yang jual jenama GAH GAH.
T-Shirt boleh dapat 3-4 helai $10.
Fridge Magnet 4-5pcs $10.
Tapi kalau korang pandai tawar, mungkin dapat lebih.
Aku titiba jadi baik..ambil terus bayar...owh..kena pukau kot.hahaha.
Ada yang kata kalau shopping kat Geylang murah sikit berbanding kat situ.
Betulkah?
Aku tak tahu menahulah pulak
Heee....Ni gambar Director aku.
Sekali pandang dia pun dah jadi macam patung.
Amboi...feeling feeling Amy kan?
Ni baby Farysh. Sangat sangat comel.
Uncle Amy sangat tiba tiba mahu dukung baby Farysh.
Baby pun sangat baik.Tak menagis.
Tapi, bila ambil baby dari mamanya aje, baby lepas nenen.
Nasib baik uncle tak kena muak baby..
Baby Farysh anak Kak Watie.
Baby Boy yang ke 5.
Kami hanya pinjam sekejap sahaja.
Mana tahu dapat baby boy macam Farysh.
kannnnnn...?

8 ulasan:

Lyn Yusoff berkata...

Lepas ni pegang anak sendiri plak.
hehehe

daela berkata...

Insyaallah Lyn..:)

Mimy Hamid berkata...

betul nok kalau soping sana lupa diri kejap kalau tgk sing dollar la..tapi klu ingat RM..pengsan..bankrup balik msia...ko tak pegi mustafa center..sana perfume murah murah..convert pun still murah lagi

lily lotus berkata...

jauhnya berjalan :) luas pemandangan...

sue berkata...

wey pantas tul ko hupdate belog ye!!!!

daela berkata...

Mimy-betul nok...kalau x sedar yg duit tu kena convert mmg syok soping...guram kat semua brg nok...

daela berkata...

kak lily- aah..jauh perjalanan luas pengalaman..

sue-tah la sue, mood meng-update blog sudah datang..tapi titiba today mcm terus malas nk cerita apa2 lagi..:(

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

bestnyer jalan jalan... :D