For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 18 November 2010

5 Tahun yang lalu..

 
 ::Combi, Minah rempit, Jasmin, Kak Masrina , Ayuk Memey & Yani::
Pweeeeeh....
Susah betul nak kurus macam dulu dulu..
Cuba teka yang mana satu aku?
Yang baju merah tu kah?
Ooo..tidak itu Ayuk Memey menyebutnya juga sama seperti tunangan Norman Hakim
Ini gambar aku rasa awal tahun 2005 yang lalu..
Padanlah sudah berlalu 5 tahun yang lepas..nga nga nga..
Masa ni kawan kawan aku yang paling ramai adalah dari tanah seberang Indonesia.
Dorang ni berasal dari Palembang Indonesia.
4 Dari kiri orang Malaysia taw..
Hahaha..
Titiba aku tengok tengok album kat FB rindu pulak kat Ayuk Memey ni.
Dia ni kawan baik nyan aku.
Ada gak awak awek kilang ni panggil dia brekeley..
Kalau tak salah aku maksudnya..Kerinting.
Ayuk ni suka betul buat rambut kerenting.
Meh kita cerita dari kiri aku tu..
Nama sebenar RAHSIA.Nama yang aku gelar combi walaupun org jati MELAKA
Masa kecik kecik hingusan, dia ni selalu datang kerumah untie nya.
Yakni jiran aku selang 2 buah rumah.
Dia orang Merlimau.Kadang kadang dia sangat baik..
Kadang kadang dia terlalu baik..dan kadang kadang dia selalu kena buli.
Stop.Lain kali aku cerita lagi.
Sebelah Combi...ermmm...Isteri Amy.
Dia pakai moto 125-Z masa dulu dulu.Kini Amy sudah belikan moto lain.
Keje Isteri Amy adalah merempit dengan combi.
Isteri Amy dan Combi adalah serumah masa dia belum kahwin 
Rakan berkarok juga.
Isteri Amy juga banyak berubah sejak bercinta cinta dengan Amy dulu.
Tengok...Isteri Amy pakai skirt labuh tu..
hahaha...Poyo jer kan?
Korang bayangkan lah macam mana Isteri Amy boleh pakai skirt ngan motor class nya?
Huh...buruk & tak senonoh jer rupanya.
Si Combi dok membonceng kat belakang pakai seluar..Can U imagine?
Sebelah isteri Amy, Jasmin.
Dia ni kira Otai petai masa kat Kilang dulu.
Yang paling cun pun dia jugak.
Dia kalau bercakap mesti suka ketap gigi.
Btw, gigi dia cantik...Itu yang penting.
Sebelah Jasmin tu Kak Masrina.
Aku dengar kabar sekarang kak Mas sudah ada ramai cahayamata.
Siap dapat baby twin lagi..
Huhuhu..tahniah kak Mas.
Dan yang hujung sekali tu Yani.
Aku banyak lupa lah pasal dia ni..
Manalah dia sekarang ni?
Titiba masa type entry ni teringat dengan Gunung Merapi kat Indonesia.
Huhuhu..Semoga Allah menjauhkan malapetaka dari kita semua..
Owh ya...dulu masa aku slim kan...Aku tak makan nasi tau.
Aku makan Buah jer.
Tak makan daging jugak.
Ayam boleh, tapi seminggu sekali.
Korang bayangkan kalau ada makan makan kat Chicken Hartz Buffet.?
Ha...takkan aku nak makan buah jer kan?
Masa tu baju semua size M ok...M..aduh...
Seluar size 29-30 jer..
Berat pun 58kg kan?
woa...sekarang..usah di tanya berapa..
Tak lama lagi out off meter la mesin penimbang berat badan kat rumah..
Sob..sob..sob...
baru jer ingat nak makan buah.Dah Suami Daela SMS ajak dinner kat luar malam ni 
Jika tak hujan...hahahahaha....

6 ulasan:

sue berkata...

opss.mcm ku kenal gbr ni da...
ttba rindu kat combi lak...ahahahha

daela berkata...

hahahahhaa....jom kita pow combi minggu depan...hahahaa....

atty's berkata...

ayunya daela..dari kiri no 2 kan ..yg tgh tido berdiri tu kan ..

daela berkata...

haw..haw..haw...mmg si daela ni suka pejam mata klu bergambar...kurang tidor gamaknya kak ty..sbb dulu keje shift masa keje kilang...

Mimy Hamid berkata...

cantik skirt ko nok..heheh

daela berkata...

Mimy-cantik?bf aku belikan r...Amy lah tu...ahahaha...teringin nau nak tgk aku pakai kain gitukan..