For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 15 November 2010

Collection By Inspiration

 ::Credit to Uncle Google
Hip Hip..horeyy..
Apsal pulak aku jadi cam gini kan?
owh...btw, kenapa pulak tiba tiba Perfume pulak jadi modal untuk berblog?
Ya..Perlu.Sebab ini adalah collection aku yang latest.
Bau?Boleh la..Sedap sedap bau bunga gitu la..
Botol cantik.Siap ada kelopak bunga Daisy lagi.
Amy, memang suka pakai perfume ladies.
Dulu dulu masa majlis suai kenal antara aku ngan dia,
terserlah bau keperempuanan pada dirinya.
Dia pakai CK Escape for woman.Naik pening Aku bau bila dekat ngan dia.
Aku cam naik angin pun ada gak coz baunya tu betul betul buat aku pening kepala.
Marc Jacobs Daisy ni adalah hantaran masa majlis pertunangan aku tempoh hari.
Tah kenapa tah aku tiba tiba suka ngan botolnya..
Keji doe...orang suka bau-annya...tapi aku suka botolnya.
Nasib baik baunya tak memeningkan kepala aku..Noted.
Kat rumah masih banyak lagi isinya.
Aku kalau minyak wangi...
Bukan main sayang nak spry spry ni.
Kudukut...owh...tidak..untuk diri sendiri.& juga suami
Tapi...Amy, wah wah..selamba batak jer dia spry spry kat badan dia..
wuaaaaa.....selamba kodok jer siap kat baju & seluar dia..
Tuan punya badan jimat jimat kot..
hahahaha...itu semua gara gara gambar dibawah ni....




Pict ini juga credit by abang Google.
Desire Amy sudah habis licin takoy..
Tidak sampai setahun 2 botol sudah licin...
Sebab kalau dia tak de kat rumah pun aku cuba share share pakai.
Bau?Ya...aku suka.sexy & hot babe..
Dulu masa PJJ, aku sendiri ada sebotol perfume ini dirumah.
Kalau rindu kekasih...spry saja kat bantal..
Dasyat betul masa tu...eiii...malu aku.Tapi inilah kenyataan.
Amy juga sangat sangat suka dengan Dunhill Desire ini.
Dah banyak yang empty bottle bersepah dalam store.
Aku suruh buang botol botol tu dia kata sayang.
Bila sudah disusun, huh..boleh beli rantai emas kot.
Ha...banyakkan?



 
Ha...yang ini aku mahu repeat beli.
Tapi entah kebila agaknya.
Aku juga memang sudah ada lebih 5 botol CK eternity ini.
Keji bukan?
Eternity ni terlalu banyak yang special nya bagi diri aku.
Kenangan paling manis ketika berjaya pow kekasih ku Amy,
Penat mengayat, sampai dia terjebak..
Sebab baunya syok...bau bunga nya agak sexy.Adakah bunga sexy? 
Tidak ada..
Tah la..baunya agak lain.
Kalau tiruan pun masih tidak sama dengan yang asli.
Ini kelebihan Eternity.
Amy suka tanya bila aku nak beli yang ini?
Aduh....boleh tak kalau dia saja yang belikan ?
Sempena hari jadi ku tahun depan tak lama lagi..
Hahaha..


5 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

aku teringat desire merah ni ngan seseorang oppps itu dulu..

atty's berkata...

kty suka gak baru desire merah nie.

daela berkata...

MIMY-AHAHAHAHHA...betoi nok..baunya..boleh buat org lain teringat2...

daela berkata...

kak ty-huii..amai betul yg suka..thumb up tuk desire ni...

FairyLilly berkata...

hehehe...nanti I nak pi torai gaklah desire ni. Ko suka eternity ek, kalau Ck den suka contradiction...escape yg miniature boleh layan, but no to obsession.