For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 15 November 2010

Masih cerita Temasek

Hallo & Salam my friend.
Tiba tiba mood untuk gembira untuk meng-update blog kembali.
Hari tu,  tiba tiba je rasa tiada mood untuk berblog.
Memang keji betul perangai aku lately ni.
Thanks to AZR credit the pict.
Sangat sangat cute gambar ini.
My baby angkat is farysh pada hari tu.
Cute sangat ngan legging belang tarungnya.
Amy siap nyanyi lagu untuk baby Farysh.
Comel jer masa dia nyanyikan tau.
Lupa pulak aku nak rakam.
Tapi dia mana suka buka mulut besar besar..kasi semua orang dengar.
Only me & baby jer yang dengar kot.

Gambar beramai ramai depan Hotel Mania Mutiara  ni memang cool.
Kejadian ini berlaku sewaktu nak bertolak ke USS.
Rupanya semakin besar keluarga DJSB sekarang ni.
Jika tahun lepas Shazz melenggang lenggang kangkung,
Tahun ni sudah ada baby Raisya.
Jika tahun lepas Kak watie berenam, tahun ni sudah bertujuh.
DJSB juga bakal menerima baby baby baru tak lama lagi.
Semoga, semakin erat tali persahabatan antara pekerja kita semua..
Cheers..

Ha...aku rasa, ini adalah geng yang paling menderita ketika di Singapura.
Suami ku yang paling derita.
Sebelum bas nak bertolak ke USS,
ketika berhenti disempadan,
Ahli geng geng ini sudah turun untuk merokok.
Katakan tidak untuk merokok En. Suami.
Begitulah azam untuk si perokok macam Amy ni.
Setiap tahun pun berazam.
Di Temasek, dorang tidak digalakkan merokok.
Itu pun Tour Guard orang temasek yang cakap gitu.
Tapi memang betullah kot?
Harga sekotak rokok adalah $11.
Cuba convert dalam Ringgit Malaysia...?
Rate Sing Dollar adalah $1. Bersamaan rm2.4410.
RM26.851 Sekotak.
Omak aiii...
Bagus juga kalau macam ni.Sure Amy terus berhenti.

4 ulasan:

nurichinta77 berkata...

Tomeynye budak tight belang tarung tu.. anak sapa la tu.. hehehe...

daela, aku ader cadangan caner nk wat en. amy & kaum2 yg seumpama dgn dia bleh berenti merokok..., srh je dorang pindah n bermastautin kt kota singa nun.. confirm xmo merokok wey.. rokok mahal! hahaha...

atty's berkata...

mahal ye rokok kat sana..
kalo along duk sana mesti pitam..laki kty tu pun bila lah nak benti merokoknya ..

Mimy Hamid berkata...

peh mahal rokok...bagi rokok kat msia mahal...baru ramai tak merokok...nasib laki mak tak rokok nokk

daela berkata...

Kak watie-hehehehehe...betul..sy ingat nk pindah kat singaporelah x lama lagi...hahahahhaa...

kak ty-aah kak ti memang sgt2 mahal..