For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 8 November 2010

::Holiday At Temasek::

 
Ya ampun....kan..
Skema gambar ini.
Tapi harus juga taruk sebab bukti yang aku & Amy sudah sampai kesini.
Ya...Temasek.Owh...sungguh classic bila menyebutnya.
3 Hari belum puas berada disana.
Sila abaikan pipi yang sedang melendut,
Badan yang semakin comel, perut yang semakin kedepan.Haha.
Sang suami masih kurus.Cuma penambahan berat pada pipi.Ni gara gara kuat tidurkan?
Sebenarnya Holiday ini ditaja oleh Company Aku.
Semua staff layak pergi. Tidak kira staff baru atau yang lama.
Yang paling best, Semua suami isteri(non staff) dan juga anak beranak
semua juga layak pergi..
Semua perbelanjaan ditanggung beres oleh company.Terima kasih Dato & Co.
Tahun ini, ada juga family yang tidak dapat menyertai trip kali ini.
Dato & Datin, En.F, En.K & Capt.
Kenapa Big Boss tidak pergi?
Owh...Big Boss sedang bersiap sedia untuk menunaikan Ibadah Haji pada tahun ini.
Salah timing ketika organizer memilih tarikh.Tapi tidak mengapa.
Memang holiday ini paling bermakna buat kami seluruh wargakerja company tuttt.
Walaupun hanya ke temasek,
Itu sudah cukup beerti bagi kami.
Bagi aku, inilah kali pertama menjejak kaki ke Temasek
Begitu juga Amy.
Kami semua telah selamat sampai semalam dalam pukul 6 petang.
Memang cukup penat.
Kalau diikutkan penat, harus aku minta cuti tambahan hari ini.
Tapi...semangat & refreshment selepas bercuti sungguh buat kami all staff teruja.
Semua pun datang kerja hari ini walaupun ada yang apply cuti.
Tahniah..:)


4 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

bestnya company ko smpi sponsor famuily semua ke singapore...hebattttttttttt

daela berkata...

aah...memang best mimie...paling best semuanya free...

atty's berkata...

beshnya company daela..
ade tak keje kosong kt sana..

daela berkata...

kak atty-
aah..betul..tapi kat sini x ada keje kosong buat masa skrg ni..:)