For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 31 Disember 2009

Selamat Tinggal 2009..& Selamat Datang 2010


Salam kawan2...Today aku busy sket..tu pasal lambat hapdet...tik..tok..tik..tok...uppppsss sedar x sedar esok kita dah sambut Tahun baru...Alamak..makin bertambahlah angka kat umo aku kan...ehhh..korang pun jugak eh..jgn buat dek jer...Aku nak ucapkan..selamat tahun baru tuk semua reader aku...Aku sayang kowang...Sbb korang sudi baca la..aku masih tulis kat blog ni..klu x der saper nk baca..Aku rasa...dah lama aku bungkus..

Ok..Aku malas nk pandang all 2009 lagi...cukup sampai hari ni...Yang pasti 2009 telah meninggalkan kenangan pahit & manis...hiks...Aku pun dah semakin ramai kawan tu gara2 berblog...dan aku amat2 menghargainya..Terima kasih kawan2...lebiu..

Tahun 2010 ni..Adalah tahun yang akan datang beberapa jam saja lagi..Selamat menyambut tahun baru...yang mana rasa2 mlm ni nak tgk bunga api...Baik2 la eh..yang mana nak g konvoi tu..hati2 dalam perjalanan...Aku masih pending amik lesen keta ni...wooooo..teruk betul...ni azam tahun baru nih...Aper pun...Happy New Year..muahhhhhhhhhhhhhhhh...............

9 ulasan:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr berkata...

heppy new year too...
rayban ada kat baju..
new year pn ada kat baju..
memang minat baju ni..ekekekeke

Mimy Hamid berkata...

selamat ke dunia baru noks...eheheh...congrat in advance

*ayu the sun* berkata...

Happy New Year Dila!!!
take care!


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

daela berkata...

Crazygurl-
haah la..awat aku copy kat cik google td...x pasan...hehehehehe..mmg suka bj pun sebenarnya..

mimy-
thanks to my nok..jumpa nnt k..ko jgn lupa ingatkan aku pasal bareta pulak..

kak ayu-
hiks..thanks akk..u to...lebiu..muahh..

Liza berkata...

happy new year to you, semoga 2010 membawa seribu kejayaan kepada kita semua!

Lyn Yusoff berkata...

happy new year dila..
semoga thn depan lebih baik dr thn2sebelumnya..
take care :)

ayu berkata...

Happy New Year 2010 Dila,,,,

Salah satu kenangan terindah aku adalah dapat kenal mu & Sue dan dapat jadi kawan korang...

I lebiu .,,,muahksss!

norhaizan berkata...

hepi new year gak untuk kak daela..moga bertambah bersinar hidupnyer di tahun baru.. :)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

selamat bertunang
=}