For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 23 Disember 2009

::The Journey Come True:: Part Langkawi Airport


Yu huuu.....Akk dah selamat sampai menjejaki bumi keturunan Mahsuri yang berdarah putih tu...Ni second time akk g Langkawi..x sangka...akk jejak kaki lagik kat situ...Mmg best naik MAS punya flite..akk suka...Dapat minum air seteguk n kacang sebungkus pun dah kira ok...kang makan burger kang x sempat nk abis lak...ate...sekejap jer kat awan dania biru tu kan...??Akk cam over posing jer masa tu...Aih...lantak la...yang penting akk happy...yeeee...haaaa...

Wah...kawan akk ni, mmg busy betul...korang jangan ingat dia tu kepit mag @ newspaper..tu semua tiket flight dan Itinerary masa kat langkawi...Dia kan leader tuk group A...Aku tolong sikit2 boleh la...Sebenarnya, semua pun tolong menolong gak...Aku suka bila semua pun bekerjasama. dalam teamwork.Aper pun Thanks sue...coz sabau ngan perangai kitorang masa kat sana..terutama team group A...

 Kalau gambau aku x der tu...maknanya...aku la tolong amik gambau dorang...Ayu  & Lan mmg banyak tolong2 sue...Sbb yang lain2 committee tu ada anak2 kecil, so...kami yg single- mingle ni yang uruskan..Bukan dornag yg x nk tolong..tapi, Aku , Sue , Ayu , Lan, Syahril rasa lagi baik kita yg bujang2 ni jer yg buat keje lebih sikit...lagipun..bukan ker sepakat membawa berkat...???


Hah..kan...?betul tak aku ckp...x kan x kesian kan???Walaupun En.Farouk ni & family sangat2 sporting...Ni baru sabahagian dr group A tau...Ada famili yang aku x sempat amik gambaunya...Famili kak intan, Feyrus & Kak Zana..

 Soe Liana...aku x amik pun gambau ko n Feyrus masa kat airport langkawi..jadi..tuk tatapan ko, aku masukkan gambau masa kita kat airport KLIA..ni gambau ni guna camera aku tau...thanks for the comment...Salam perkenalan tuk kita juga sebenarnya...Eh...mana Ereenn???Aku rindu dia la...hehehehehehe...

Dalam perjalanan nak amik luggage tu...Ezi call sue...menyatakan dorang punya Flite delay...Adoi....kecewa betul masa tu kitorang rasa...Ingat kan delay sekejap jer...rupa2 nya...hampir 5 jam delay u all...Sbb cuaca kat KL masa tu hujan...Kesian dorang...korang mesti nak tau kenapa kitorang separate kan  flite kan?Sbb katanya Company trip & Famili day kan...harus la kena separate coz..if any happen yg buruk terjadi...Company masih lagi ada Waris...so...korang jangan pertikaikan kenapa esok2 lusa company korang buat cenggitu kat korang...

Okies2...x sabau nk hapdet n3 g jalan2 kat underwater lak...daaaaa.....


7 ulasan:

Dee berkata...

oh..sbb itu ye..kalo x..dgn company2 berkubur eh..nauzubillah..mintak dijauhkan yg buruk2 ni..

sue berkata...

hehehe...time kaseh ler letak gbo aku tuh,,,ahakss......n thanks kat korg jugk yg tulun aku kat cn....

daela berkata...

Kak dee-
haa....betul2 tu pasal la buat cam tu...sbb seluruh warga pekerja DJSB & DJMS g holiday tu...

Sue-
wakakakakakakka..sama2..

lily lotus berkata...

syoknessnya...

liana berkata...

oit dilla..akhirnyer ade gak gambo aku n ereen..hahhhaha...salam perkenalan jugak dr aku...wei lepas ni wat la aktiviti pape..takde la nak tunggu family day baru jumpa..entah2 mase tu ereen dah ade adik..ahakss :)..ko rindu ereen eh? mehla dtg umah...ajak sue skali tau!

rosmona berkata...

syok maa.. sponsored naik mas.. p cuti2 langkawi.. kite??? hrmmm... tggu je la en suami bawakkan...

ayu berkata...

Salam, betol betol tu Dila...kan apa2 buruk jadi takdelah terkilan kan..

heheeh..kita mmg happy giler time sampai tu..actually mmg happy tahap gaban sejak dr dlm bus ke KLIA lg ..hahahaahahahah..asik gelak je..Team A mmg WORLD lah beb!