For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 30 Disember 2009

::2 jiwa 1 Hati::


Hua......kweng2...titiba akk nak buat n3 cinta2 lagi ari ni...Boleh?Sebenarnya ni gara2 suka sangat terpengaruh kat sesuatu benda tu...seb baik datang ngan pakej yakni suka sekali berdua...kan senang..if laling ai suka, ai suka jadi..if i x suka..bf ai suka...x jd...begitulah sebaliknya...So, sebelom aku gerak g langkawi tmph hari..Aku ckp ngan amy pasal x der baju la nk g langkawi...Pastu dia ajak aku soping kat OU..oo..skrg aku mcm malas jer g OU...sbb asal g sana jer hujan..kuyup kitorang kena hujan...yer la...Amy x der keta...aku pun x der...haaaa....aper case kan?tapi aku x penah amik port pun...Ada rezeki sok2 adalah...

Dah la skrg ni..Amy dok gila2 kat RAYBAN...tah mcm2 bentuk & brand kluaran rayban dia tahu..Aku pun tahu sikit2 la..Dia x kedekut ilmu beb...Tu sbb aku love dia..Dia akan terangkan kat aku 1-1 pasal benda yg dia suka...dan aku pun jadi suka...coz dia akan bercakap byk...Sbb selalu klu aku call, aku yg akan ckp...heeee.....nmpk sgt aku keypoh klu dlm phonekan??hehehehehehe....

Ngah jalan2 cari2 baju yg seswaikan...aku nmpk 1 kedai ni pakaikan bj (kan ker bentuk rayban yang aku pakai logo sama kat bj tu..)ni kat patung nya...wahhh terus ajak amy masauk kedai tu...Owh..jenama aper????korang try2 la cari sendiri yer...Akk x ingat brand aper..hehehehe.....ha...dah Aku berkenan kat warna putih & amy pun sama gak..heee....tapi klu korang nk tahu, aku pakai size bigger then him..ha..nmpk kan..aku gemuk berbanding dia..heeee...

Amoi kat kedai tu pun senyum2 jer coz kitorang masing2 pakai bj yg sama...kaler yg sama...Amy ckp, ada syarat klu nk beli baju tu...Aku tanya aper syaratnya?herm....kita x yah pakai sama2 eh....xtually, aku ngan dia mmg byk bj sama...but aku x pernah pakai bj yg sama keluar bersama...uii...x rela la oit...kang ada jer yg kutuk kan....heeeee...x relaaa.....tapi mmg nmpk romentik kan..?hiks...aper lagi...aku angguk2 jer..sbb dia laju jer nak bayarkan...yey...dapat bj free....yey...ai love him so much...

7 ulasan:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr berkata...

hye salam perkenalan...

wah untung yek dapat baju free...
actually my bf pn like rayban..
semua rayban dye buat collection..
tapi myra hanya menyokong je.. minat tu ada, tapi tak terdampar pada luaran lagi.. hehehehehe...

Mimy Hamid berkata...

weh aku minat tshirt tu...pls dong mak suka ngan megat sedondon...i loike...klik mas

atty's berkata...

tshirt tu lawa..

Dee berkata...

cantik ar shirt tu..hehehe...

ayu berkata...

wah mek bukan main lagi mu ek...
patot arrr lawo...rupanya bf belikan yer,,, hahahahahah

mu ni beshhh ar....si amy tu sayang sgt ke mu ork... jeles aku ni mek..
kabo ke ye aku nok se rebeng tu..
hehehehe

rosmona berkata...

kak... kalo pompuan pakai baju tu nmpak cam sarung nenen jer.. hahahha.. tp nice tshirt...

lily lotus berkata...

memang tersangatlah sehati sejiwa..