For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 3 Disember 2009

::Afiq yang Cute:;



 Salam kawan2...Smlm aku x hapdet blog pun...Aku kebusy-an.(hah, panjang umo..datang keje baru lagi ni haa...).Okies, ni citer masa hari raya korban yang lepas.Event budak kecik ni mama nya kojer...Maka Mak & Abah aku terpaksa hangkut budak kecik ni..balik kampung sekali..kang tinggal ngan bapaknya kang..alamat makan mlm jer afiq bapak nya bagi..kekekeke...x la...Afiq mmg nk ikut kitorang...dia yg rela sendiri...Dia siap jatuh longkang masa kitorang nk amik dia kat umah..sian Afiq tu...Takut sangat mak aku tinggal dia..Sepanjang perjalan dari PJ- Sg Besar, Afiq ni x berhenti bercakap...x yah bukak radio dah..hui...asyik gelak jer...Dah mcm abang Jeng kat radio dah..membebel tah aper2 tah..Semua benda pun dia tanya..


Gambar2 kat atas ni adalah perjalan masa kitorang OTW nk blk PJ balik...kengkonon nak g makan mee udang kat Bagan Nakhoda Omar kat batu 23..Mmg selalu pun g mkn kat sana..Tapi kali ni special sikit coz afiq ada kan...Jadi aku pun gigih bawak dia lalu kat batu batan tu...Afiq kena dera ngan makngah nya...Aku suh dia dok diam2 coz aku nk amik gambo dia..


Maka...hasillah gambo yang agak comot aku rasa...Aku masih lagi mencuba teknik2 mengambil gambo dengan cantik...ehh...aku selalu tgk kat blog kawan2, semua cantik2 pict dorang snap..nk beli camera besau x mampu lagi...gunalah yang mana ada ni ha...Tapi bagi aku memuaskan la...teknik jer kena betul..

Usaha tangga kejayaan...walaupun xder camera besar..ngeh3x...(ayat jeles ker nih.....?)

9 ulasan:

Dee berkata...

kalo cuaca cantik..lg gambar cantik..cam dee aritu cuaca mendung..bergambar pun mendung je..

Qumairah berkata...

model termuda...suker yg gambar no 2 tuh

daela berkata...

kak dee-
betul2...skrg ni dah x kira dah...mendung yer..panas pun yer..

Qumairah-
hiks...tu pun susah nk suruh dia dok diam...letih budak kecik tu..

Liza berkata...

hi sis, remember me?

pegi pantai mmg best, dah lama gak tak bawak budak2 gi pantai

FairyLilly berkata...

comel your nephew...I like the first pic, really nice. We can see the blue sky together with the blue sea..ditambah ngan sinaran mentari.
awak org sg besar ke ya. akak ada gak kawan kat situ. macam best jer dengar diorang pi kutip kerang..

blogresipi.com berkata...

paling suka ambil gambar waktu matahari ada.natural light mencantikkan gambar kan.

pearl'E.J berkata...

k.ej pun tak pandai nk setting2 n ambil gambar cantik2 guna digicam. dah try, tp still tak menjadi.. huhuu.. nmpk sgt yg diri ni tak seni kannnn... hehehehe...

shutterajaxs berkata...

cantik blog anda,x kisah camera besar ke kecil ke yg pnting ada sesuatu yg bleh djadikan kenangan..

Madam Casper berkata...

cam dah kena dera gayanya afiq tu. Berjemur tgh panaih ish ish ish ish