For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 22 Disember 2009

::The Journey Come True:: Part Kat KLIA


Huh...akhirnya....aku kuarkan gak n3 journey yang x berapa nk journey tu....Akk g Langkawi jer la dek non...sajer jer bg gempak sket tajuk nya...Apsal Akk lambat hapdet???uiiiii...smlm akk letih, sakit badan...nk menaip pun agak malas...tapi akk tetap g kojer gak..Kata semangat pas cuti kan....Al-maklum jer la...percutian akk kali ni di tanggung oleh company Akk..Ai love my Company...yey2...muaaahhhh....thank u Dato A...Sememang nya, percutian ni dirancang dalam 4 bulan lepas...Dan aku salah sorang komiti nya...yg comel2 baju biru tu Ayu A.K.A ayusleeeping aku panggil..yg botak2 tu Lan..Ni adalah group aku.Aku n mereka yang korang nmpk ni adalah group A..group B adalah lewat sikit dr group aku...

 Mamat sengal sebelah Akk ni ialah feyruzaa... (weeeii feyruz...blog ko bersawang dah tu...x reti2 nk hapdet ker???)Dia pun salah sorang dr committee akk ni...Dia tercampak gak lam Group A..Muka agak garang..Tapi..sengalnya mengalahkan budak2...upssss....korang x bley nk ngorat2 dia...dah dah kawin...dan mempunyai cahaya mata...hikssss...soe feyruz...aku bagi saham ko jatuh sket...hehehehehehe....
 
Apsal aku pakai cam gitu???Sbb pagi2 kat KLIA tu...banyak nau tourist2 dr luar negara nak g Langkawi...Aku titiba jer teringatkan penyakit H1N1 masa kat sana...jadi..tuk jaga kesihatan sendiri...baik aku pakai jer kee tu...Sbb aku mula rasa cam x sihat jer kan..Yang sebelah aku ni kak Zana dia pun committee jugak..Dia bawak 1 family dia...yang bestnya...semua percutian ni...Company aku bg pelepasan tuk bawak keluarga masing2 dan semua cost ditanggung oleh pihak Company..best x...best x???yang bujang2 cam akk ni....bawak diri sendiri jer la...Sok2 klu dah kahwin..boleh ajak laki...heeee....
                                       
Ni kowang mesti kenalnya awek ni...Sue...yer dia ni kawan baik aku 10 tahun yang lalu....Kitorang keje pun sama tempat...Dia pun committee gak...Dia bekerja keras tuk memastikan semua berjalan dengan lancar...Dia gak leader tuk Group A..tu mamat yg baju cekelat pun committee gak..eh...semua gambau committee jer ni...mana gambau orang lain...???
 
Ha...tu dia...aku bg tgk lite2 jer gambau ramai2...ok...aku dah nk terbang dah masa tu...so...kita jumpa next n3 nanti....babai...


4 ulasan:

ayu berkata...

Salam..

Dila.....uikssssss takleh lupa beb memori yg terindah la trip kali ni !
hahahaahahah kita asik gelakkk je kan...yelaa walaupunmcm2 dugaan kat korg nyer planning..tp sumer nyer berjalan dgn baik..syukur ALhamdulillah sbb korg berjaya mengendalikan GROUP A dgn CEMERLANG...
seb baik sumer ahli2 Group A sporting beb...!
aku rasa bertuah sbb Sue & Dila adalah ketua kumpulan aku...bangga beb..!

Tanpa Nama berkata...

oitsss...liana ni...mane gambo aku ngan ereen...balik2 gambo feyruzzz!! hhahhaa...wei...thanks ek for the wonderful job yg korang buat..ko ngan sue la..well done!! muah2...

sue berkata...

yup mmg best..walaupun kelam kabt pagi tuh...tp sumer bjalan nagn lancar..ahahhaha

*ayu the sun* berkata...

wah! bestnya!