For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 15 Disember 2009

::Karaoke Bersama Burn ::


 Salam afternoooon kawan2....Aku kelambatan menghapdet blog soe..kawan2...Aku busy kedaung gila babas lately ni..macam2 hal nak buat...Aper pun tetap enjoy...Ok, pg2 ari aper tah..Kak Ayu telah Ym aku..dia suh aku call dia balik..Aku pun laju jer return her call...n....aku agak menjerit dalam hati...nak tau aper sbb?????yey...Kak ayu dpt karok bersama Burn Era.Fm kat Red Box Garden..Aku gumbira kerana best la...kak Ayu dapat nyanyi ngan burn tu kan...Tapiii............Kak ayu ajak aku jugak.......yer...aku....dapat joint dorang jugak...dalam hati yey...........n  aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada kak ayu coz sudi ajak aku menyumbangkan sore aku serak2 basah ala2 rock nih..wakakakakakaka.

  
  Ni lah Fara yang call kak Ayu...Dia ni agak sempoi mempoi orang nya...Cool giler jumpa org2 AMP ni..Dia sangat friendly walaupun 1st time bertentang mata..Aku malu2 kucing la....wakakakakaka...aku jadi malu2 jap..sejuk tangan aku...heeee....Masa tu burn x sampai lagi..



 Heeee....Korang jeles x?x jeles....?aku dulik aper kan??hiks....Yang penting ptg tu...Mmg Burn punya suara adalah yang terbaik...Coz selalu karok sendiri2 ngan kawan2 jer kan..ni bila ada org yg x-pert mcm dia n g kelas vocal...huiiii mmg best la...Paling best bila dia bawak lagu Glenn Januari & Anuar zain...Rasa cam dalam concert pulak masa tu..


Pada burn kalau baca N3 sengal aku ni & Fara...thanks banyak2...I enjoy sangat hari tu..siyes..Burn sangat peramah..& kelakar, rasa cam x percaya kalau ada org kata dia sombong...!!!Burn....ni aku edit gambo ko agar ko putih...heeeeee....

PEACE!!!!


9 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

kelass ko nyah...geng kamceng burn la ko pasni kannnnnn...hebatt.

klik2 8tv quickie

lily lotus berkata...

best gilos!

sue berkata...

hehehe..bestnyer!!

Lyn Yusoff berkata...

bestnyer...
lamanya tak karouke.. huhuh

Q berkata...

jeleznyeee leh karok ngan celeb hehehehe

Dee berkata...

best dpt karok ngan artis ye..amboi..sakan..

daela berkata...

mimy-
hehehehe...mmg burn ni senang nk joint ngan kita sebenarnya...

kak lily-
best3x...hiks...

sue-
mmg best!!

lyn-
bila ni lyn kita nk asah bakat nih?ngeh2...macam la sedap nau suara aku kan lyn..hiks..

Q-
hiks...tu rezeki kak ayu panjang2 kan kat dila..

Dee-
heeeee.....sakan2 kak dee...sampai serak2 sore pastu..

atty's berkata...

wah meletops,..besh gilos nie..

MY HEART berkata...

jeles sangat2 hehehe.. tamoh ajak pong...