For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 23 Disember 2009

::The Journey Come True:: Part Under Waterworld Langkawi


 Ewah2....Akk x penah g underwater world kat KLCC...tapi akk dah g kat Langkawi...Ok la...tuk kanak2 riang akk rasa...Saper2 yang bawak famili pun seswai gak...korang bayangkan klu yg muda-mudi...upssss...macam akk, sue, ayu & bujang2 tu..masuk sini...dah rupa jakun pun ada...x tentu hala akk rasa..
 
Ha...kan akk ckp...gambau2 semuanya pesen2 sengal..Ader jer lawak2 gambau yg ada lam camera masing2..Ok, fyi..Group B masuk lagi stuck kat KLIA sbb hujan x benti2 dan flite dorang pun delay...Jadi Group A, terus kan plan asal tuk ker under water,,kat ngan Pantai Chenang....
 
 Gambar ni adalah ketakutan kot...tu pasal dok jauh dari urung tu....padahal aku ngan ayu dah masuk lam kawasan burung tu dah...guard burung tu...curi tulang kot..tu pasal selamba jer aku ngan ayu melintas masuk lam situ...seb baik burung tu dok senyap2 ja...kalau dak...aku rembat masuk lam beg...lagi pun burung tu cam garang jer...heeeeee.....
 
Wah...tajam2 muncung aku tu...tu adalah ikan dori..masa ni aku ngan geng2 group A masing2 dah kelaparan..maklum jer lah..bfast kat Mc D pun cepat2...thanks ayu & lan..coz belanja aku bfast pagi tu...Sebenarnya...banyak juga binatang2 lam tu..tapi aku malas nk tunjuk beria-ia...korang nk..korang tgk sendiri lah...baru lah best..ni citer2 jer..kang korang x jd nk masuk lak..

Okies...jumpa nnt bila dah check in hotel At Berjaya Resort Langkawi...syok...weeeeehhh...

8 ulasan:

Lyn Yusoff berkata...

Lyn pun pegiiiiiiiiiiii!!!!

rosmona berkata...

sgt cemburu hokeyh...

sue berkata...

mmg sengal la gbo kite tuh,,ahahha

daela berkata...

lyn-
hah?apsal kita x jumpa...lyn dok kat berjaya gak kan??aisehhh...

rosmona-
heeeeee......jgn la cemburu...tahun depan nk g sipadan pulak klu ada rezeki..ngeh3x...

sue-
hehehehehehe..tahap sengal terlampau la tu beb..

ayu berkata...

memang jakung giler baban da masuk underwaterworld..eksaitedd gilerr...
seb baik geng sumer sporting2..perok lapar pun takde hal lah kan dila...

Q berkata...

Maser saya gi situ dulu saya suka ikan dragon yang pelik panjang jek dan kurus mcm dragon betul... hmmm tapi kat situh memang best.

misha.w berkata...

org kl pegi pulau mmg la jadik jakun. hehehe..nasib baik aku terselamat. hahah

*ayu the sun* berkata...

bestnya dila..
akak tak pernah sampai langkawi.. percaya x?

ko bukan main.. tahun ni jer sampai dua kali kan?
haiipp!

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!