For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 22 Disember 2009

::The Journey Come True:: Part Dalam Flight


Hurmmm....Al-Hamdulillah...X sia2 semua team group A bangun awal2 pagi...Penerbangan pagi tu..akan amik masa dalam 55minit jer kalau cuaca baik & traffic kat udara x jem...yer...aku x sangka lak...kat udara pun buleh jem kan??hehehehee....Cuaca pagi Jumaat tu mmg agak romantik...sejuk....nyaman...dan ada mirip2 nak hujan...Aku risau gak...takut2 kat langkawi ujan kan..abis kang semua aktiviti terbantut kang...

oooo...pas snap2 pict, aku nak layan mata jap...namun tetap x tenteram...coz..teringat bus group B..Transportation tuk dr offc ke KLIA / KLIA- Offc adalah tanggungjawap aku..risau u all...Pas jer turun dr Flight ni...Ada xtvt yang dah sedia menunggu...Sepatutnya Group B dah stanby nk terbang gak...Yey..jumpa kat Airport Langkawi...baru la best...

6 ulasan:

sue berkata...

tula..traffic udara jammed sbb wheaterla....ahahahha..

atty's berkata...

g langkawi ke..time tu pun kty ade kat sana..dr malam jumaat sampai ahad..

AngahSayang2314 berkata...

wow gi langkawi yer bestnyer angah dah 13 tahun tak kesana last angah gi umo 11 tahun. :(

FairyLilly berkata...

salam daela..amboi cuti2 langkawi...jeles ar...disponsor lak tu. Oh, sebelum tu, ko sompek poie berkaraoke ngan si Burn tu yo..amboi banyak aktiviti gempak santai ko yo. Eh..ko apo address ko..tolong lotak kek blog den. Kalau sogan, emel kek fairylillypink@yahoo.com.au

Liza berkata...

wah, best nyer gi holiday, jgn lupe tell us more about this break!

daela berkata...

Sue-
tu lah pasal nya..

kak Atty-
hah???akk pun ada kat sana...naper saya tatau...klu x..boleh cemolot2..kan kak kan??

Angah-
hiks...bawak2 la g sana..byk yg dah berubah..

Fairy-
den dah bagi add den kek blog ekau jah...weh jah....turun PJ@ KL calling2 yer jah..

kak liza-
mesti kak..coz ada yg buruk gak citer kat langkawi tu...