For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 25 Jun 2009

::Aktiviti pas Make-over::

Lepas Jer abis seisi make-over muka kitorang...Time to makan...cupcake comel ni..Adalah pemberian dari Kak Ayu the Sun..Dia order dari AMIRA CHAOS..cupcake ni mmg super sedap!!Dalam nya siap ada rasa cokelat2 lagi..Ynag lagi best tu...korang boleh request nak tulis2 tasa cupcake cute ni...Aku suka...Sangat rasanya..10star untuk AMIRA CHAOS!!
Selain dari tu...Aku ngan Yan, beli Lemon Roasted Chiken dari kak didi..kitorang memang selalu order ngan kak didi ni!!Kesedapan nya...mmg x boleh kata lah kan..Sebenarnya aku yg order, den..aku yang kena deal ngan kak didi..weh...kak didi ni sangat baik ok..Walaupun memula nk jumpa kat area2 umah aku...last2 tukar vanue..Dlm text msg kak didi kata kalau area Shah alam paling jauh dia anta sampai PKNS..tapi..tmpt yg aku nak g tu..kat stadium jer yer..dekat la jugak..Thanks again kak didi..Sid pulak..siap bawak Nasi Goreng cina..uii sedap ngan udang butter..Sedap Sid!!!Kak Rose bawak buah2an yer..dragon fruit n melon..Pun sedap gak..

Sebelom makan..Acara bacaan doa yer..yang di baca oleh bf si yan nih...bojeng!!

Pas jer..Makan-makan kat offc Redglow..kami semua bergegas nak g Makan Ais-krim pulak kat Plaza Shah Alam..Wlapun perut dah santak makan kat sana..tapi kitorang tetap gak nak lepak kat BR..Aku sebenarnya jarang-jarang makan eskrem memahal ni...yang buat lagi tak best, eskrem yang aku beli rasa tah ape2 tah..walaupun aku di advice oleh kak rose untuk merasa..tapi..ha...letih la nak rasa semuakan....Padan muka aku!!!

Sambil makan eskrem, Mak Hangkat memberi sedikit penerangan dan untuk tambah2 ilmu serta tips2 persolekan yang dia sering lakukan..Owh ya...Sid x der yer..coz dia cepat2 tinggalkan kami masa di kelas make-up sbb dia nak ker Ipoh..Pot-pet...pot-pet..selesai..Aku ngan Kak Ayu callo baite...coz kak ayu ada hal lain...So..Kita jumpa lagi dalam jemaah..Babai..

5 ulasan:

lily lotus berkata...

berselera abis semua

Umi Rose berkata...

itu ler..org suh rasa...tak nak...hahaha..padan muka...lenkali jgn degil ha......ahahaha

daela berkata...

kak lily-
akakaka..dalam x sedap2 eskrem tu licin kan???

kak rose-
hahahaa...padan muka saya!!!lenkali sy x degil dah yer kak rose!!

rosmona berkata...

hamboi..acara makan pasti wajin kak nooooooon...

daela berkata...

rosmona-
hahaaa.....acara makan mmg wajib..!!