For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 18 Jun 2009

::Best nya kalau makan Laksa skrg ni..::

Aduh...memeleleh ayer lior jap sat ni...Tajuknya pun buat aku rindu nak makan laksa..Padahal baru jer 2 minggu lepas aku baru jer buat laksa nih..Mak aku pulak guide aku yang sedang belajar masak kuah laksa.Thanks mak...lebiu mak..Sebenarnya dah banyak kali dah mak ajar aku buat kuah laksa ni...tapi, aku jer sajer suka suruh mak tolong gak...
Hasilnya...uiii mmg x tercakap la sedapnya...heee...puji diri sendiri nmpk...???x la...last2 kuah tu mak jer yg buat..Aku potong2 sayor jer...kopek telur...ha..tu la yg aku buat..lain2 semua mak..tu yang SAYANG sgt kat mak aku tu....

4 ulasan:

rosmona berkata...

erm... sedapnyer... teringat mak punyer laksa.. mmg SUPERB.. jilat siku penyer sape makan..
tp apakan daya..
die dah tak berdaya nk buat sume tuh... ;'(

atty's berkata...

adeh kecur liur kty tgk laksa..nanti buek jemput kty dtg umah ye..

adenium berkata...

aku suker bangat ... laksa nih....

daela berkata...

rosmona-
ialah..nnt akk suruh mak akk masak laksa untuk wana yer...ha..bila nak dtg umah ni??Akk pun teringin nak rasa mak awk buat laksa..uii..meleleh air lior nih..slruppp..!!

kak atty-
ok..no prob kak..

adenium-
oit...ko suka??aku pun suka gak...