For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 26 Jun 2009

Anak Kamu di Blog Saya!!

Yee...ha....Anak sape lak Aku rembat gambo nya ni???Ni adalah Anak kawan, ADIK paling kecik dalam famili Amy yer..Maknanya...ni adalah anak buah Amy..Wan Hana Qaisara namanya...(wanna...soe kalau akk silap E.J.A nama anak kamuuuu.....)Gambar ni si sent oleh Amy ptg semalam...Aku mmg x penah bertentang mata ngan budak kecik ni lagi...Walaupun agak kerap berborak ngan maknya di alam maya ni..
Kalau korang nak tgk aksi2 si comel ni..boleh datang sini yer...Dia mmg lincah, sikit gebu..n paling best banyak bunyik kot..Sbb masa Amy call aku, budak kecik sibuk sok-sek2 kat belakang uncle nya..Bila suruh cakap ngan aku, shy pulak kata amy...Nanti jumpa untie...wah...rasa tua lak kan...kita gomol2 yer budak kecik!!

4 ulasan:

rosmona berkata...

kahhhh.... anakku di blog mu..enteperem utk si kecit nih.. rajin plak paktam bwk kecit nih g playground??cam musykil jerk..ke die curik tulang jaga mak??ekekekekekeke.. sape sudi rajin2 arr ke blog saye..nk tukar2 fren list pon takper..

daela berkata...

rosmona-
hehehe...aah..smlm akk dgr dia membebel ngan paktam..paktam bawak anak awak main kat taman tengah hari remang...sib baik x itam!!!

*ayu* berkata...

comeylnya budak ni dila!!!!!!

daela berkata...

kak ayu-
aah..mmg cumel...