For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 10 November 2009

::SHOE BY MARCIANO::


Yuuuhuuu....Do you women/men like Shoe??Ahkak korang jangan citer la...Mmg addited ngan kasut-masut ni ha...nak2 pulak kalau yang menjadi idaman..sampai x senang duduk u oll time tgk wayang..Kan Sue kan...Hiks.1stly aku mmg suka betul ngan warna kasut ni..Warna yang asli kat kasut ni adalah gambo yg bawah sekali ni..mmg kuning dia mengancam siot..Setelah ditelek & di kaji, ketinggian kasut ni adalah 4inci.So pada model2 yang ala2 Aleeza Kassim tu aku cadangkan, x payah jer la pakai kasut tinggi ni..Sbb dia tu dah la tinggi, tambah pulak ngan heel ni...bertambah tinggi...jelesnya...!!!!


Hermm..wedges merah tu pulak teramatlah sempoi paterntnya..Jadi aku pangkah la..dari cadangan tuk membelinya, walaupun warna merah tu adalah warna kegemaran aku..Yang kaler Pink ni pulak..mmg sedap dipakai..heelnya x tinggi sangat.Seswai nak buat lari2 anta tender kat KLCC..tapi kalau jatuh..tetap malu u oll..yang kaler ijau x jd sangat tu pun aku suka gak..sexy betul rasa bila pakai nya..malu ai..den ai letak balik...

weeeiiiii pinky sexy..not my taste pulak..nmpk cam wedges kan..tp..heelnya runcing..kalau pakuk kat dahi..melekat yer dek non..

Shoe satin..licin jer kat luar n lembut jer kat dalam nya...

Dark Blue & Black..nice combination

hiks...tumpang interprem jer..

sue my bff...sopping mata jer kitorang ni...wakakakakaka....

5 ulasan:

applemintlady berkata...

duk menerai ja..
p la bli lapan..

Lyn Yusoff berkata...

cantik tul kasut2 tuh..
mau wat visit weekend ni..
klu tak beli, window shopping pun jadik lah.. heheheh

Nem0 o0h Nem0 berkata...

woww cantiknyerr kasut2 ni..

sue berkata...

window shoppingkah?????terjebak wei....kuang2!!!

daela berkata...

appleminlady-
8...??bak sikit duit awak yer..

lyn-
cantik2 lyn tapi klu kurus2 mcm lyn lagi la nafsu membeli membuak2..ni montel..kena pakai ikut size badan..ahahahaha..

nemo-
ofcos cantik..harga pun meletop nemo oii...

sue-
saper terjebak?ko eh....akakakakakka...