For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 18 November 2009

::MASA Annual Dinner 2009::


 Peeeewitttttttttt....Ai g Dinner kat Hotel Istana beb...Best2..Aku ngan my colleague dapat invite last minute ke MASA Annual Dinner secara mengejut..Coz my big Boss x dapat nak attend this dinner.So, ptg khamis pas balik keje...Aku cari2 baju yang x penah pakai g offc tuk g dinner..Boleh kan mcm tu..coz aku x der banyak baju cam korang..Rotate jer mana2 bajukan...Aku pakai baju ijau ngan tudung olen..Owwwhhh..x lupa bulu mata palsu ku..amacam?meletop x?hahahaha....Kami make-up kat offc jer..siap2 pun kat offc gak..coz nak gerak cepat2 g sana...tapi..ttp jugak lambat, namun aku rasa lambat pun bagus kot...coz, aku x selesa pakai heel...waaaaaa.....sedih u oll my kasut yg ber heel itu udah longgar..apsal eh???asal jalan jer..mcm nk terbuka...ahahaha...kelakar betul..

 Majlis start dalam pukul 8 lebih kot...Ni adalah sebahagian My colleague..So, aku x mo citer lebih2 pasal dorang kan...Agak2 korang ada yang kenal ngan mereka ni.??..Dorang sungguh baik hati coz ajak aku...Ini semua geng2 department dorang kecuali aku..oooowwhh...my boss kat oversea now..so..aku gemble jer g tumpang team dorang..thanks u oll...

Mana2 logo yang korang nampak tu..sila abaikan jer la...Jangan tanya aku lebih2..tau2 sendiri sudey...Gambar blur2 tu adalah Cik Sarimah Ibrahim sebagai Host yer mlm tu..Dia sangat kelakar..2nd time jumpa dia!!Mlm tu ada 2 lagi artis 1 Pompuan 1 lagi lelaki..The ladies is Noryn Aziz..Bagi aku, dia memang boleh menyanyi tapi bukan sebagai penghibur..Dia ada suara tapi, dia menyanyi lagu aper yg dia suka..wahh..bukan nak mengkritik Noryn, tapi itulah kenyataannya..Berbanding tahun lepas(walaupun aku x keje kat offc aku lagi)Azharina..Ape yang dorang cakap teramat BEST dia buat performance.ha...After tu pulak Buddy Loren..wow...amazing voice la dia ni..Muka x berapa nk hendsome..tapi performance dia...ahah..super meletoooop u oll...dia boleh menyanyi dalam pelbagai bahasa..dia Boleh nyanyi lagu Mawi,P.Ramlee, Shah Rukh Khan, Dangdut, ermm...so...mcm tu baru aku rasa Performance..tak payah gelek2 punggung pun orang tetap tepuk tangan..kannnnnn???

Food?haaa....mcm biasa la...ada bagai2 jenis...tatau aku nk menyebut nya...semua sedap2...aku makan jer...lupakan diet untuk seketika...horeeeyyy....


6 ulasan:

Mimy Hamid berkata...

buddy loren tu best pernah wat show kat tm gak...best kan...enjoy sgt

sue berkata...

Buddy Loren(terbaek)...better than Noryn Aziz..mkn pun sodap2..ahaha

Dee berkata...

nmpk udang je kt nasi tu..sedapnya..

lily lotus berkata...

the food mmg wajiblah yg terbaikkan

rosmona berkata...

best2.. ops kite dah lame tak wat dinner... huhuhu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

bulu mata gojes....

hehehehe