For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 17 November 2009

::Selamat Pengantin Baru Ani::


Wavavavava....Seminggu jer lagik cuti sekolah kan?wow...pada Uda & Dara yang bakal mendirikan umah tangga akhir2 tahun ni Aku ucapkan Selamat Pengantin Baru..Semoga kekal ke akhir hayat yer...Last week aku ngan sue g menghadiri majlis perkahwinan salah sorang teman lama kami kat  Vistana  Vista Angkasa.Sememangnya aku mendapat kad undangan agak awal..Ni gara2 Ani post awal sangat kot..Aku hampir terlupa...Ya...Aku sememangnya keterlupaan coz aku boleh berjanji nak dating ngan Kak Ayu & yang lain2..

Tengah leka2 aku buat keje kat offc...(wahhh...leka nya...dush3x...kan...)Sue ckp kat aku yg KAMI kena dtg majlis perkahwinan Ani...Waaaaa.....ko bayangkan aku yg mcm terkujat tu kan...dah la mmg x ingat langsung..Dah separuh hari lak tu baru sue bagi tau...Akakakakaka...thanks sue coz remain aku kan...Factor usia kot....tettttttttttt.......

Nak tau mcm mana aku kenal ani???Dulu2 kan...kitorang masa memula masuk keje...masa tu umo 19 tahun..masa tu aku n the gang jer dah 5 orang..Ani n da gang 4-5 orang gak...Pastu sama orentasi sesama..masa tu la kenal2 dia...Dia sgt baik..Masa abis jer orentasi tup2 dia kena masukkan dalam team QC..aku la kena anta kat Production..tapi..sama Shiff..yea....Shiff C....kitorang still contact sampai la ni...



Apsal titiba ada Lelaki lam blog aku nih?Dia adalah mak PAK ANDAM si Ani tuh...Dan aku juga berkawan ngan si Pak andam ni..Amacam cun x ani dia make-up kan?Bagi aku sangat puas hati...Semua pun ok jer pada pandangan mata aku..Aku call dia Anje sempena nama Butik nya Anje Bridal..Mana2 kahwin budak MECOM dulu2..sampai dah jd x-mecom pun rezeki anje masih x putus dapat customer kan..lagi2 Awek2 mecomkan..Rezeki beb...mana2 kita pegi Ada dimana2 jer asal kita berusaha...


Aper pun..Aku nk wish pada Ani & hubby, semoga Kekal bahagia...

5 ulasan:

sue berkata...

selamat pengantin baru Ani...
semoga kekal hingga akhir hayat..amin!!!!

applemintlady berkata...

hoho..
pasni turn entry tawen kak dila..
opsss..

Qumairah berkata...

Hujung taun dah stat musin kenduri

atty's berkata...

selamat pengantin baru ani..lawa kaler oren ..

rosmona berkata...

gumuk dah si anje ni ekk..