For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 11 November 2009

- Karok At Redbox Sunway -


Hello..morning u oll..Aper hobi korang sebenarnya eh?Aku...kalau dah boring tahap x tau nk buat aper..Aku tdo..kot mau pejam2 mata tdo x per kan...kot2 x mau...cegat jer mata..Tapi, aku ada hobi baru..eh..bukan selalu ker aku citer kat kowang yg aku suka g karok menyanyi?Sedap ker suara aku?tah...kang kalau aku ckp sedap..korang kata aku puji diri sendiri..Okies, baik aku merendah diri jer..Suara aku biasa2 ja..Aku lama x tunjukkan kat korang gambar budak kecik baju merah/biru tu kan?uiii...dia semakin bijak..Yang baju ijau tu adalah my SIL..dia keje spital yer...korang pernah terjumpa dia??ahahaha...akk....kalau ada reader sy kenal akk..akk cucuk buntut dorang ngan jarum ya.....(ha..ader ker reader aku nih?adakan...walaupun x  ramai...thanks u oll)

My bff Sue & dalin..Bukan darling yeah..Dalin ni mmg suka bangat berkarok..Malam buta kalau kena angin pus2 dia..dia perosah aku suh teman g karok..pulak tu kalau g nyanyi..20hengget dah tentu dah..Sore dia sedap..Aku ingat lagu 5-6 tahun dulu..dia nyanyi karok kat umah kwn aku..masa tu dia ngah test2 nak blajar nyanyi..huiii....sedap lagi kalau dia diam dr nyanyi kan....ahahahaha..uppsss soe dalin..Sue pulak, kalau g karok sepuloh aku nyanyi, 1 belum tentu lagi dia nk nyanyi..Ahahahaha..dalam mulut sue ada emas agaknya..milo ais 1 sue..ahahahahaha..

Aku nak bergambar ngan budak kecik ni...bukan main susah tau..Dia sekarang dah 3 tahun..dah banyak cakap..pot-pet2 mulut dia nk bersembang..Macam2 dia tanya..Yang paling latest dia cakap mcm ni kat aku"huyooo mak ngah sexy giler...."saper yang ajar ko Afiq???padahal aku pakai jeans jer ngan bj t-shirt x der lengan..ater kat umah lg kan..tunggu my Amy lama sgt..kang pakai cardigan panas pulak..waaaa...malu aku  u oll...semua salah Amy coz dia lambat pick-up aku...!!!

Apsal makan buah jer?nan ado mentakedarah buah..tu gambar cover line jer tu..Makanan yang bukan2 sumer dah abis kitorang bedal..Malas nk tunjuk kat korang..kang meleleh pulak air lior korang kang..

Yer..budak kecik yg menyanyi lagu Pak belalang..Pastu request nak nyanyi lagu Boom-Boom Pow dr BEP=black eye Peace..ha...nahai..pilihan lagu dia..aku yg sekat2 cakap omputih pun x amik lagu omputih..dasyat mu afiq..nak lagu jason marez dia kata..Im jos...padahal Im Yours..ha...nak kata aper kan..

Sbb bapak nya yang ajar anak g menyanyi..Sbb bapak afiq pun sebenarnya gila kat karok...tu pasal la kuah dah tumpah kat nasik..Nasib baik budak kecik ni pandai ngaji jugak..kalau x...harus aku bising2 kat my abg tu..

Ni sampai pejam2 mata..terguling-guling dalam bilik karok nih..afiq dah tunjuk belang tarung dewataraya nya..Ni hanyalah lakonan jer..Afiq pandai berlakon bila kau nak snap gambau dia..hiks..i miss afiq now..

**Padahal...bila sampai ka umah jer..aku tension tgk dia sepahkan umah aku...huaaaaa.....

5 ulasan:

Qumairah berkata...

Anak sedara saya umo 6 tahun pon suka karok..dia nyanyi lagu sedang ingin bercinta tuh hehehehehehe dengan lagu mawi..dasyat bebudak sekarang but still sweet.

applemintlady berkata...

boyai2..xajak pung..

atty's berkata...

jom korak jom ..heheheheh

joegrimjow berkata...

kawan2 yg cute2

sue berkata...

wei ble nak g lagi nih...ahahahh