For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 9 November 2009

::Pisau Cukur::


Monday Blues u oll...Now, im back to write mcm selalu again..Wah...akk speaking LONDON u oll...ahahaha..Ok, u all dah tgk movie Pisau Cukur?hermm...what u say yer kawan2?Gedik....?Yes...i love Fazura punya lakonan GEDIK n dia berjaya jadi gedik..Maya karin?Hermm...dia tu..mcm baru belajar jadi  GEDIK..so, masih boleh diterimakan...Sbb selalu dia berlakon jadi Kuntilanak...Gadis Mat rempit..hermm...but nice try Maya karin..

Bila aku g menonton movie ni?ermm...Last friday bersama kakak2 GBM aku..yes...i miss dorang..coz dorang dah mcm sedara, kakak aku sendiri..Mummy x dpt joint..begitu gak ngan adik kitorang yang jauh dimata dekat di hati..dia x boleh turun KL..So, 1 week paln..akhirnya...jadi gak..

Rupanya..dorang2 ni minat gak ngan Fazura..hiks...Aku pun suka gak dia berlakon..upppsss...my DIOR.., wow...citer ni..klu korang tgk byk menceritakan pasal org2 kaya u all..uiii..ai x sekaya dorang..nk naik cruise bagai..tuk mencari cinta...CINTA..motif cinta juga diselitkan...kekeluargaan..hermm..my JIMMY CHOO..wow..pakaian, kasut2 dorang, handbeg..semua tajaan yg meletop ko...oooo my LOUIS VUITTON..tapi..tu semua bukan taraf aku kan...malah aku pun ada cita2 nk memilikinya..huiii..tingginya angan2..ahahaha...

Okies...kalau korang nk tgk review terbaik..silalah g jengah kat blog kak rose ni..coz dia klu buat review..mmg terbaik la kan..ermm..juga sid n kak ayu juga..jangan lupa tgk film ni tau...daaaaa....

8 ulasan:

pearl'E.J berkata...

teringin nak tgk, tp k.ej jenis yg malas nk ke panggung wayang... alamatnya kena tunggu dvd keluar laa kann...

*ayu the sun* berkata...

oh my pRADA!

u missed that!
mauakkakakakakkakakakak....

applemintlady berkata...

sedey xdapat tgk!
arul dmm!
wawawwawa...

Umi Rose berkata...

ha'ah..kak rose pun terlepas part jimmy choo ngan dior...huhuhu

sue berkata...

kn g tgk nih.....hehehhe

ina berkata...

akak suke fazura.dia tak hipokrit

Mimy Hamid berkata...

aku dh tgk gak nokss...tp citer dia tak berkembang sgt la.....so so je..3 bintang je aku bg

Lyn Yusoff berkata...

harus pegi nih...
cam menarik jew..:)