For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 21 Mei 2009

SHAFIQ ALILI & HOLIDAY

Tu dia...Afiq meleleh ayak liok...hishh...geli la klu orang tua mcm Afiq ni...Nasib baik budak ni kecik lagi...Pict ni dirakamkan ketika kitorang g berholiday di KERATONG Pahang..Afiq ni adalah anak buah pertama dalam Family aku..Dia jugak penawar rindu kitorang sekeluarga...Klu dia x dtg umah kitorang sehari...Alamatnya..sunyi sepi lah umah..Klu dia datang...hurm..habis bertaburan lah segala mak nenek permainannya di punggah..
Sekarang ni..Afiq dah sangat petah berkata-kata..Semua benda dia nak membebel..tah ape2 di sebutnya..paling best bila Afiq pandai tanya

Ni sapa beli???

Mana Anyah dapat duit...??

Anyah keje kat mana...??

Nape anyah asyik marah afiq masuk bilik anyah...???

Herm...bestkan...dulu masa orang dpt anak buah..aku rasa mcm biasa jer...bila dah ada anak buah sendiri..ha..baru tau...hiks...

Aku sajer jer letak tempat mandi ni...Last aku pegi tempat ni 10 tawon yang lalu...Now..sangat cantik..Dan dah pasti aku x gelejat2 nak mandi mcm dulu2...dulu masa muda belia mar...tgk air jer terus ada perasaan nak mandi-manda..
Sekarang ni..joint anak buah jer la...Nak mandi tu jauh sekali..Cuba korang teka ni kat mana???Kawasan ni area2 N9..
Ha....korang g la bercuti..banyak lagi tempat2 indah kat Malaysia ni belom diterokai...Jom Cuti2 Malaysia!!!!

6 ulasan:

ayumadura berkata...

ni mesti kat ulu bendul kan...hahahaha
jgn tak tau situ pun ade wifi kan..
penah lalu je..tak penah singgah..
tp tul ke ulu bendul?? kalu salah..malu sy

trapped_inside berkata...

terserempak dengan blog ini tika melayari google.cumil ;p
salam ukhuwah.

daela berkata...

ayu-
haah ulu bendul...betul...ha???ada wifi??nnt dila kaji kat yan@diana-k yer..sbb dia org sinun...

trapped_inside-
salam ukhwah...thanks sbb sudi melawat..muahhh..

NOR FAIZAH MOKHTAR berkata...

sama2 kasih.

Diana-k berkata...

perghh...even kampung yan kt kuala pilah..
rase nyer dah belas tahun tak poiee situuu...

ayumadura berkata...

heheehe...tak sangka betol lak..
aah x silap last time pegi dlm bln 2 ari tu kot..ada nampak cam signboard..WiFi ..hahahaha
canggih betoll..