For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 18 Mei 2009

holiday....

Aloop...Amigos...Salam rindu di angin lalu...Herm...last weekend aku betul2 sakit...x sempat nak menghapdet blog..Kesihatan x mengizinkan aku tuk menghapdet blog okies...Reason2 dah aku bagi...soe..!!!Ok...meh kita cer sikit ape yang best...Aku telah berjumpa ngan kak CASPER a.k.a wife CHEF ATAN..nak tau kat mana????ahahaha....Aku telah sampai ke LANGKAWI..tanah tumpah darah MAHSURI...Aku on the dot sampai Langkawi tanpa delay2 waktu..So..sblm sampai langkawi,aku dh bermsg ngan kak Casper..Tapi sblm tu aku dah galak msg2 dia...Thanks kak Casper sbb sudi jumpa aku..LEBIU..
Aku tunggu kak Casper n Hubby nya x sampai 10minit kat LIA..Akhirnya..Mata bertentang mata..Tangan dihulurkan tanda persahabatan..Sebenarnya aku ada bawa buah tangan yg dikirimkan oleh Kak Ayu The Sun..untuk kak Casper...klu nak tau ape dia...kowang g blog dia eh...Kak Casper ni tengah sarat mengandung..so..aku pun x mau dera dia lama2..den kitorang pun berpisah...sbb aku kena check-in arround 2pm..(babai kak Casper..nnt kita jumpa lagik...)
Past jer check-in..aku mula rasa badan x sedap..Aku diserang demam panas...wooo....nak g klinik jauh...Aku mcm rasa x best jer berholiday tawon ni..sbb semua aktiviti terbatas..gara2 demam..see..dapat tgk jer org lain main benda alah ni...Sampai last nite sebelom balik, aku baru kuar tunjuk muka...tu pun sbb kesian kat kengkawan..Dah muncung2 dah..Aku mmg demam tahap maximum nya waktu tu..

Kat Anjung serai ni la aku sempat tgk blog kengkawan aku..kat belah2 pantai sana aku x sempat nak mengadap n cari wifi tuk search blog..sbb aku x gagah nak cari..Aku balik KL semula ari Selasa ptg..hermm..letih,penat...sick...semua ada..walhal duduk dlm flite x sampai sejam punkan..??

LCCT..ahaha...aku naik flite yg tambang murah jer...janji sampai kan???klu korang nak tau..ni la 1st time aku nak flite..ha...mesti korang dah dpt agak kenapa aku demam teruk kan???ahahahaaaa.....teruk aku kena keji ngan kengkawan aku bila dh sampai KL..besoknya pulak...aku sambung mc...ahahaha....aku betul2 bercuti di tempat percutian...

8 ulasan:

ayumadura berkata...

uikssss besttttt nyerr..
Dila..mana lagi pic..nak pic nak pic nak pic nak pic hehehehe..
sian dila demam tapi takpe..nextime g holiday kena jaga2 kesihatan dulu ..mkn ubat byk2 (isk bahaya lak kan)

daela berkata...

ayu-
tu lah pasalnya...pic ni sikit2 dah la...ahahahaah...

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

adoiii dila sapa lah yg besor gedabak tu????

daela berkata...

kak casper-
ahahaha....mana ada besar???biasalah..tgh pembawakan..!!!hehehee..

lily lotus berkata...

sian dia...tu namany dugaan dlm holiday

daela berkata...

kak lily-
betul tu kak lily..dah la 1st time g sana...ahahaha...byk betul dugaan NYA..

Tanpa Nama berkata...

hahaha..mane leh sikit2..tak puas laa dila..
nak pic nak pic nak pic nak pic
hahahaha

ayumadura berkata...

takpe dila..betol lah mmg dugaan tuh..
ade rezeki kang, kita leh plan lg dila..kali ni kena jaga kesehatan betol2, mkn ubat cukup2..hehe
amacam?