For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 22 Mei 2009

Buka puasa di SUBWAY

Subway???Owh...sekarang ni aku gila2 makan kat subway tau...Asal lalu kat pyramid jer..ingat subway...Asal dengar jer subway..aku terus lapar...Herm, buruknya perangai kan???Actually semalam adalah ari last aku puasa..Aku puasa sunat tau..Puasa ganti..semua dah ganti..
Ni muka aku baru nak gerak g Subway..ahaha..aku jahatkan..sbb letak gambar cecantik..upss..cantik kah???ahahaha..Masa ni aku mmg rindu giler bau aroma SUBWAY tau..Apsal eh???Semua cadangan Sue, aku tolak..sbb aku nak makan subway jugak...

Kalin pun ada..dia lah ajar aku mkn subway ni..Aku mmg selalu lalu kat depan restoran ni..tapi x penah ada hati tuk singgah..Sehinggalah Kalin belanja aku sempena ari jadi aku yang lepas..Thanks Kalin..LEBIU..Semalam..dia jer x poser..Namun, dia sanggup tunggu waktu berbuka ngan kitorang.


Hiks...ni muka kelaparan sue...Laparkah???Aku ngan dia memula nak makan benda lain..Tapi, bila dia sebut jer nak g Pyramid, terus hati aku gelejat nak makan Subway...Dia 1st time makan subway jugak smlm..SEDAP kan???Dia ni tekak ala-ala memilih sikit..Upss...kita serupa...ahahahaa...Kitorang pangkah adik beradik sushi..

Ha...Aku snap yang belum makan jerlah yer...dah makan punya...segan aku nak letak..Buruk nau rupanya..Aku masih belom hapal nama2 sandwich kat subway ni...len kali aku bagi tau yer...Aku masih mengkaji lagi..Aku malas nak google..tu sbb aku x taruk nama Sandwich yang aku mkn mlm td tu kat sini...

Dan salah satu sebab aku suka layan Subway ni..adalah kerana..sayur2 segar dalamnya...uiii...mmg syiok ar...Perut dah santak...jom balik..!!!










6 ulasan:

Liza berkata...

lama tak gi subway, nie yg tringin sgt nie

NOR FAIZAH MOKHTAR berkata...

happy belated birthday ;p

daela berkata...

kak liza-
hiks...aura bauan..from subway mmg memukau..

norfaizah mokhtar-
thank u sis...eh...cam ner akk nk g tgk blog ko ni dik non???ko private blog ko ni...Hurmm...apa pun thanks again..

ayumadura berkata...

salam..
x penah lg mkn sandwich dia..dulu cuma pernah minum je kot..tp tgk dila mnk ni mcm sedap lah pulak..isk isk..kena try cuba mkn ni hahahaha..

daela berkata...

ayu-
betul..ayu kena try sandwich kat subway ni..pastu ayu mesti akan selalu kesana pasni..hehehe..

ayumadura berkata...

dila.. isk isk ni yg tak tahan ni..
rasanye kena ajak gak bf aku banje kat subway ni hahahaaha
sandwich ek..? ok akan ku mkn dgn lahapnyer..hehehehe
ni ayu ade utang mkn dgn dila ni..bgtau bile free..kita g subway okay..