For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 21 Januari 2009

Sunway Lagoon Theme Park - Last Episod (R.O.J.A.K)


Amy kena raging???hahha...kesian dia...dlm paper bag pakson tu...ada baju basah aku....
tp tgk la beg dia tu..ada apa eh????menci tau...dari dulu kata nk benti merokok tau....Pastu pulakkan...hiks...nasib baik paper bag tu x barai tgh jalan...wakakakaka...
"Amy balik dulu eh...nnt amy dtg lain tahun bawak anak eh..."hahaha....ni ayat aku reka sendiri..


ni...last pict pas tu nak tukar baju dah..kaki jer lah aku snap yer...kang full pict kang sexy pulak...sbb aku bercelana pendek...ikut kan sejarah aku..mmg dedulu penah pakai pendek2 gini...since 3 year ago...aku pulak jadi segan bila pakai short2 gini..
"x per...what past is past kan???"



kat sinun pun ada spa ikan nih...ramai gak yg joint spa ikan tu...wahhh...aku geli la...ahaks...

halloo....dah makan???nak twistie??ni aksi2 dah x reti nak pose klu korang nak tahu...adeh...nasib baik patung tu top mata...klu x...ngeri jer aku rasa...


tengok amy nih????sampai terlentok2 letak sos kat sosej tu...LAPAR & LETIH la nih...lapar sbb x mkn ape sejak otw...letih sbb nk jumpa aku yg jauh ni...



Amesumment Park-
Aku hanya masuk kat tmpt naik pelampung tu jer(apo tah nama tmpt ehhh)...yang lain aku x layan sbb...dah boring ngan game yg x berapa syok tuh...ke...sbb dah x berapa nak seswai ngan aku...wakakakaka....






14 ulasan:

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

daela
akak tak majuk la....cuma bz ja wakakakaka. lagi pun cuti anak tak sihat huhuhu demammm

daela berkata...

kak casper-
ok...dgn penjelasan akk ni...buat daela senang hati...ingatkan akk majuk ngan daela...thanks akk...muahh..moga2 anak akk cepat sembuh ya...

rosmona berkata...

sportingnyer mamat ni hambek gambo..

daela berkata...

rosmona-
ngan akk jer pun...uwah...statement akk...tah...dia x susah pun nk bergambar ngan akk sebenarnya...

cik wanie berkata...

dah lama x pegi sunway lagoon,
rasa mcm nak pergi lagi tau,
hurm....

jom kita g sesama nak x?
hehehehehhe:)

daela berkata...

cik wanie-
boleh...tp cik wanie bg tau dulu..hiks..

Umi Mia berkata...

ehehehehehehehe.....

daela berkata...

kak rose-
gelak mcm org jahat jer....hampehhh....wakakakakaka...

Diana-k berkata...

muakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak

kak rose..kite ikut dr blakang kay...

adenium berkata...

dah bertahun weiii aku tak jejak sini.... jon ajak GBM dtg sini..heheheh

daela berkata...

diana-k
hahahaha.....korang kan????hahahahaaaaa...........

daela berkata...

adenium-
hahahaha.....ajak ketua sekali ye..adenium..!!!!wakakakaka...

adie-ishmael berkata...

ada gaya pembuli nampak...fish spa tu ada apa2 kesan ker? atau juz rasa geli2 kaki jer?

daela berkata...

abg adie-
tah la bang...klu anak ikan jerung mau rasa sakit kut sbb gigi nya beso...daela x penah cuba pun...sbb tgk ikan byk2 tu geli..