For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 12 Januari 2009

Sunway Lagoon Theme Park -1

Action jer ni...pastu Amy tu patah balik tau...amik ai yg x mahu berjalan lagi...
thank Amy...i love u..
jembatan gantung kat lagoon ni...last ai lalu masa 2000 tau...masa tu baru jer siap..titiba masa ai dtg ari tu, ho...dah reput tau...titibe jer ai gayat gila..rasa mcm nk runtuh pun ada..siyes, sepanjang perjalanan nk menyeberang tu...ai betul2 takut...SERAM

time to...MANDI...ho...syioknya...tapi ai mandi2 gitu jer...sbb ai x pandai swim..Amy pandai, dia nak ajarkan..tp ai x mo...ho..sombongnya..(segan lah..dah tua2 baru nak belajar)


time to...usha2 kat lagoon....ha...korang nak tahu...mak aih...letih sgt pas blk dari lagoon ni..agaknya...kitorang ni jenjalan terlampau kot..



Ha???bawak bekal???ten..ten...ten..hiks..kat Lagoon ni x bulih bawak bekal tau..kalau dorang jumpa masa check beg kat entrence..dan2 jer kena rampas..tp ai CERDIK...simpan kat dlm paper bag,pastu kat atas nya...korang letaklah baju(cover gitu)..ha...selamatlah kan...sebenarnya, pagi2 lagi mak dah masak Chiken rice for Syafiq...dia kan dah petah bercakap...den,dia titiba jer mintak nasi ayam pepagi kat nenek dia...ha...tu pasal la...ai cilok sikit nasi ayam tuk Amy...dah separuh makan baru dia tanya???NAK???ho...nk abis baru tanya...
ai tanak...dah makan masa dia On the way dtg umah...


Motif ai snap pict ni???non ada motif senbenarnya...sesaje jer tau..kengkonon nk amik waterfall punya view lah tu...Cantik!!!

Dulu..SL ni...guna gelang..tp Skang..dah guna whistrap gini..nampak la...dah upgrade sistem dorang tu kan...tp ada LECEH sikit...sbb nak pakai ni kena bayar deposit...RM10 setiap 1.Pastu time korang nk balik lak...kena Q panjang...sbb nk returnkan balik benda ni..pastu dorang refund balik duit deposit tuh...kan ke menyusahkan???Pastu...klu ada yg niat x baik???nak REMBAT benda ni...dan nk guna esok2 pulak??ha....ai pulak yg sibuk fikirkan masalah dorang...hooo...hiks..lantak la haiiii...

Cer korang nengok harga tiket kat sunway lagoon ni...ada sikit mahal lah..dedulu ai masuk sini ada discount..tp mmg dah lama sgt x masuk sini..Tp...kita dulik kan harganya...sbb ai ngan amy dah x sabar nak mandi kat sini k...Q panjang...Kaunter banyak..Tp bukak 2 jer tau...
HAMPEH tol..

6 ulasan:

rosmona berkata...

awatnya legam sangat pakcik tuh??

adenium berkata...

ko nih daela... dok sunway...dating kat sunway lagoon... shopping kat sunway piramid... g lah kuor sket dari belenggu sunway tuh....

Diana-k berkata...

uilhh..dating terbuka lagik??
llallaarrikkssss!!

daela berkata...

rosmona-
hahaha....dah mmg nk legam nk camner..akk x tanya la pulak pasai apa dia LEGAM!!wakakaka...

daela berkata...

adenium-
memula nk g genting...tapi cancel...sbb dia dtg lmbt..lg pun,tu jer yg dekat...tp...kitorang dah lama x g sinun...nama jer dkt ngan umah...ahah..

daela berkata...

diana-k
hahaha....tmpt tertutup la....larikkk..hahahaha...