For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 23 Januari 2009

H.O.B.I si D.I.A




Pada satu hari...wah...mcm tgh buat karangan pulak kan....????Ha...ni lah hobi Bf ai latest buat masa skrg ni..

Ai pun suka jugak aktiviti ni...tp, x berkesempatan tuk turun memancing bersama...klu x silap ai...last joint dia masa kat terengganu taun lepas..

Nama ikan ni P.E.A.C.O.C.K.B.A.S.S
ha...pandai2 la korang nk sebut ape yer....Ikan ni spesis jahat la menurut keterangan dari bf ai...tp, bf ai kata ikan ni boleh dimakan...hahahaha...x tau la sedap mana kan...sbb ai mmg x mkn ikan sungai...








Pict ikan yg warna silver ni adalah ikan siakap..dia penah hantar keumah ai se-ekor...boleh la...mak ai dia suka la...sbb dpt ikan free..
hahaha...nama ikan yang warna kunin2 tang ekor ikan tu pulak BAUNG..aku x penah makan ikan baung..sedap ke rasa nya???
Amy kata klu dia memancing...dia akan rasa puas...Ha...iyelah...ikan besar yg sisik kilat2 ni..aku x tanya pulak ikan ape..yg pasti ikan ni mmg buat amy puas sbb ikan ni mmg berat kilog nya...aku x tanya pun dia memancing kat mana...bukan x nak amik tahu...tapi klu dia citer kat sana.situ,sini,sinun...ha...aku pulak x tau...moralnya...aku akan tanya sekali jer...repet2 x der la...



alooo...Amy happy jer kan...sbb dapat ikan...klu x dpt ikan kan geng2 nya pangil N.G.E.N.T.O.I...
tah la....sukatik korang la...







Amboii...sexy nya p memancing kan???pakai short,pakai bj x da lengan...tp...pict ni masa dia memula di alam permancingan kot...skrg..semua alatan memancing dia hampir lengkap...tu apa yg dia citer kat ai la...
Tapi ai nk share sikit la bab2 hobi memancing ni kan...costing nya sangat banyak...so...kaki2 pancing...
SELAMAT MEMANCING...

**silalah berhati2 ketika memancing ehhh....

12 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

uihs....hobi memancing....

besar nyer ikan

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Diana-k berkata...

hobi memancing ok lagi kak d..
cubaaaaa hobi cameraa..
lagikk nangessssssssssss costing nyer!

adenium berkata...

mancing tak gemar lah..makan ikan jer suka.... bleh...

daela berkata...

yanie putrajaya-
haah...ni la hobinya...ikan tu mmg besar..

daela berkata...

diana-k
tulah pasalnya...tu sbb ahkak ko ni pendam perasaan...sbb akk nk try buat hobi pada camera...tp x mampu...sob3x...sedey!!!

daela berkata...

adenium-
dila plak suka nak memancing..ikan nya pulak x makan...cam ner tu????wakakakakaaaa

Umi Mia berkata...

alah..apalak mahal...kat Pekan mancing pakai tali tangsi gulung2 kat tin susu kosong jer...yg kena beli mata kail ngan batu pemberat jer...umpan jari jer cacing belakang umah..ahahahaha...

meh suh BF hang berguru sini meh...

daela berkata...

umimia-
hahaha...tu la pasal...tu dila suwoh dia pancing guna buluh...tp dia x mahu...suwoh pakai tali tangsi pun x nak...sbb nk pancing ikan yg besar2 jer...ikan kecik2 x mo...kalau pakai tangsi...nnt putus...

adie-ishmael berkata...

wah pandai betul lover Daela memancing ya...patut la dia dapat Daela...hehehehe...jangan sentap,gurau ja!

daela berkata...

abg adie-
hahaha...seyes dia terer memancing..tp bila time x dak rezeki...ngentoi la nampaknya...

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

akak x sabar kalau en.atan mancing ..boringgg...seb bek en.atan jaranggggggg sgt gi mancing kalau tak?? huhuhuhu huu lu pk la sendiri hahahahah

daela berkata...

kak casper-
hihihi...tgh dok bujang2 gini ok la gamak nya...cuba dah ada anak esok2...mau sy pun x nk kot...hahahaha...