For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Khamis, 29 Januari 2009

Happy Birthday M.A.K...I love u...


Tu tajam2 muncung syafiq tu tengah nanyi lah tu...hiks..
Ni adalah majlis ringkas sempena birthday mak aku yang ke..53 tahun gituw...moga2 panjang umur yer mak..Sentiasa dimurahkan rezeki...dan sentiasa sabar dengan segala dugaan dr NYA...
My sibling yang arrange majlis kecik2 ni..punya la malas sampai kitorang beli nasi goreng kampung jer tuk dinner mlm tuh..ye la...buat majlis time2 waktu bekerja disiang hari...makanya...sumer pas blk keje..letih la kan...

ni mak action jer potong kek nih...si syafiq tu yg paling sibuk sebenarnya..tp x per...tu tanda syafiq sayang neneknya kot????



ye....happy beday to u nenek...tu yg syafiq ckp kat mak aku..yg dia tau...bila ada kek jer happy beday to u...kelakar kan???

x kira majlis org tu bertunang ke...wedding ker...nasib baik potluck kak red ari tu dia x ikut...klu x...mesti ingat happy beday to u jugak...

8 ulasan:

cik wanie berkata...

happy birthday aunty,
moga panjang umur & dimurahkan rezeki,
senyum2 selalu yer:)

adie-ishmael berkata...

sementara kita masih punya mak,marilah kita berbakti kepadanya dengan semampu mungkin...

daela berkata...

cik wanie-
thank wanie...

daela berkata...

abg adie-
betoi tu abg adie...

rosmona berkata...

appy besday makcik..

adenium berkata...

heppi besday to mak dila....
syafiq tuh macam haziq jer... besday org lain..sumer jadik macam besday dia...sebb dia jer yang lebey2..heheeh

daela berkata...

rosmona-
hik mcm birthday akk pulak kan???hahaha...

daela berkata...

kak sid-
thank u kak sid..haziq, syafiq...nama yg hampir sama jer...mungkin NAKAL nya pun sama jugak kot???hiks...kidos lah katakan...