For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 2 Januari 2009

sekitar 2008

january-

:: aku telah potong rambut aku yang panjang tu...sedih...tp ape buleh buat???nak menyesal x guna..

February

:: kerja2 aku semakin mencabar di LS..
:: Aku berniat nak resign...hua.....ada keje kosong untuk aku x????

Mac

:: Aku buat onar pada rambut aku...aku p colorkannya...hahaha...aku kena kutuk sakan dengan Amy ku...
:: plan nk g terengganu..idea by aku...sbb aku dh biasa g sana..candat sotong motif utama..

April

::hari jadi aku yg ke...27thn..
::my famili sambut birthday aku kat awan besar jer...x per...aiman x kisah..
::si Amy mana???owh...dia jauh...jadi ucapan ajelah yang dia bg...hurmm...x per...i love u more!!

May

::aku resign kat LS..
:: aku tinggalkan 1001 kenangan ngan kengkawan kat situ..terima kasih sbb sudi ajarkan aku..jasa korang ttp dalam ingatan..
:: Aku gerak g terengganu..dapat sotong byk sangat tau...this time aku g x mabuk pun...ha...amy mabuk sakan kat ateh bot...
:: aku dapat hadiah hari jadi...apa bendanya???biarlah rahsia...

Jun

:: hari jadi Amy aku...Aku bagi dia hadiah...suar LEVI'S 501..sbb tatau nk bg ape..
:: aku dapat keje baru..
:: Offc yang paling best sekali...sbb aku byk lepak jer..
:: kojer x byk...

July

:: aku start berblogging..
:: aku start baca blog kwn2...tp...segan lagi nk jd pengomen..
:: orang yang aku sayang sakit...ABAH aku ok..

August

:: aku mula kenal Diana-k..sbb dia ada bg komen kat blog aku..
:: aku jumpa blog kak red..jadi ketagih wooo bila tertinggal baca blog MERAH itu..

September

:: Abah aku dikejarkan ke hospital..sebab muntah ngan yayak darah...ngeri wooo..
:: Fisrt time aku tgk...adik badik lelaki aku nangis...aku...lagilah kuat nangis..
::Aku tgk abah aku kat spital..1 minggu lebih keje x keruan..Thank You to my ex-boss dulu...sbb dia amat memahami keadaan aku masa tu..
:: lepas oprate perut abah...dia dah kembali normal...paling best...Abah dah GEMUK mcm dulu..

October

::aku berhari raya..di rumah cousin ku yang ramai itu..
::masuk contest magadascar..kat blog kak red..

November

::aku win tiket magadascar tu...aku g ngan Amy..
::jenuh cari baju merah tau...last2 jumpa kat DorothyPerkin...Amy lak kat TopMan
::Jumpa kawan2 blog tercentha..diana-k, kak rose, kak ayu, ayusolo, mayang sari...n..diva RED kita..Kak RED...shioknya...
::aku beli cincin pujaan hati...2 bulan aku usha cincin tu...akhirnya aku berjaya memilikinya..
::sedih...coz aku terpaksa tinggalkan offc lama..

December

::aku start keje kat offc baru di damansara perdana...sikit jauh meh..
::joint potluck with redmummy.com
::shioknya....
::azam tahun baru ni..2009...hahaha...mcm biasalah...nk kurus..tp masih x kurus2 lagi...

11 ulasan:

Casper a.k.a wifee en.atan berkata...

Daela
Happy New Yearrrrr

daela berkata...

KAK CASPER-
THANKS U...MY AKK TERCENTHA..MUAHH

Diana-k berkata...

ehehhehee.....kak d ooo kak d......

daela berkata...

DIANA-K
ya....yan...naper???hahahhaa..

daela berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
UnGu VioLeT berkata...

slm kenal.. salam ziarah kak.. slmt tahun baru jgk..

jom exchange link

lily lotus berkata...

slmt mencipta kenangan terindah utk thn 2009 plak :D

rosmona berkata...

happy new year akk...

daela berkata...

ungu voilet-
ya...salam ziarah dik non...

daela berkata...

lily lotus-
moga2 kak lilykan????amin..

daela berkata...

rosmona-
yup...HAPPY NEW YEAR wana..