For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Isnin, 26 September 2011

DJ Open House Part - 2


Haii...
Assalammualaikum..

Korang semua apa khabar?
Hiks...mesti korang geli geleman bila tengok picture yang aku letak kat sini.
Tapi...who's cares kan..?
Since kat office sekarang ada muka baru mari kita letak gambar dia yang paling menyerlah dulu.
Yang lain lain muka lama..
Gambar Eid DJ 2011 memang melambak lambak.
Aku malas nak crop & touch up sebenarnya.
Tapi, memang lah kena kan..
Sebab gambar semua size besar...arrggghhh...mak malas!!!!
Yang gambar kualiti ok, DSLR. Yang blur blur macam rasa nak delete tu pakai tepon saja.
So, sila abaikan..
Tema majlis hari raya tempoh hari, mestilah berbaju raya yer dok?
Takkan pakai PIJAMA kan..?
Yang staff lelaki semua berbaju melayu, bersampin & bersongkok.
Comei jer..:) Tapi ada juga yang TIDAK

Jamuan start pukul 11am.
Tapi biasalah, waktu pejabat kan..
So, terpaksa menganjakkan sikit waktu.
Sebab time tu lah, ada bagai bagai orang datang
Hantar document la..hantar barang la...nice.
Mak mak dara sebok bergosip pasal normiang & sememeh.
Ala..apa nak heran kan...dorang da selamat pun bernikah.

Ya...time yang di tunggu tunggu.
Semua pun kelaparan.
Menu potluck masing masing meruntun jiwa.
Paling laku nasi Palembang dari Director.
Makanan paling sedap jatuh kepada Laksa Puan Watie.
Kira paling ngetop la tu...
Lain lain menu nanti aku review.
Kang ada pulak yang kecik hati...:)