For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 21 Januari 2011

Too Much



Salam, kawan kawan...
Titiba rasa rindu dihati ini untuk meng upload blog sambil meletakkan
kumpulan Spice Girl bertajuk Too Much ni.
Spice girl ni ala ala era akhir 90 an dulu dulu.
Memang ngetop lah group ni kalau korang masih ingat..
Banyak lagi lagu lagu dari omputeh era akhir 90an
yang best best untuk dilayan..
Salah satu nya BSB.

Ingat lagi masa muda muda belia..
Sanggup pergi tengok wayang citer lakonan SG (spice Girl)
Tapi aku sudah lupa tajuk ceritanya.
Jalan cerita nya pun aku sudah lupa.
Emma, victoria, Mel-C, Geri & Mel- B..
Inilah nama nama dorang...jenuh aku google kot...takut salah tulis.

Oklah selamat berhibur...
imbas kenangan manis bila dengar lagu nu..
enjoy..!!!!

3 ulasan:

atty's berkata...

salam daela..lama dah tak dengar lagu nie

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Spice girl dulu famous gak.akak minat posh.cantik dan seksi.

Mimy Hamid berkata...

aku la salah sorang fanatik nya tu...hihihi..minat giler giler...habis buku teks aku tampal gambar spice girls...majalah ada muka spice girls aku beli...peminat setia posh smpi skrang...kucing kau dulu pun nama posh