For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Jumaat, 14 Januari 2011

Tefal dari Jauh

Salam, wah...ini adalah gambar semalam.
Aku sudah received hadiah dari mu Fairy..
Ha...siap dapat bag & nota sekali.
Btw, memang kepulangan nya aku nantikan.
Bukan mahu claim hadiah kawen taw...
tapi...sebagai kawan blogger yang berjauhan.
Dia jauh disana.
Aku dekat di Malaysia.
Kalau dia balik negara asal sekalipun,
dia tetap jauh, sejauh Negeri 8 +1 & Selangor.
Ha...masih jauhkan.
Tapiiiiii!!! Ha...nak marah ni...Dia masih busy, tak sempat nak jumpa.
Aku redha..& memahami.
Sekali sekali sekala pulang ketanah air, haruslah kan..
Nak buat visitor kat sedara mara,
Nak shopping shopping.
Nak dating dating..opppssss..hahahaha..
Ha...yang paling best, bila balik negeri sendiri..
ko demam kan fey, itu yang paling teruk...
 Ha...inilah hadiah kawen aku yang si Fey ni hadiahkan..
Syok dapat Tefal ni kot.Teruja aku nak masak balik semalam.
 Pengantin sudah basi kot.
Pinjam muka cik Sue sebagai pengganti..
coz aku tukang tangkap gambar.
Ha....terus terpikir dan dan tu jugak nak masak apa kan..
hahahahaa...

 

Ha...muka yang separuh nilah tuan empunya Tefal.
Hahahaha..Nak dijadikan cerita,
masa aku received benda nikan,
Aku ingat mamat despacth yang hantar ni kan, bawa bunga,
Huii teruk rabun aku ni kot.
Jadi...sapa lah yang nak kasi aku bunga kan?
Nak tau sebab apa aku ingat benda ni bunga?
Sebab cara mamat tu pegang kot.Ha..sama macam dalam gambar ni dia pegang.
Aku pun nak chop & sign lah kan, bila dia sebut jer nama,
barulah aku pandang..ooooi...
Aku punya.Apa ke peliknya cara pembungkusan itu?
Hahahaa..fey, ko jangan marah aku fey..
Rugi aku tak tangkap masa dia masih berbalut.
Si fey sekarang sudah selamat berada nun jauh disana.
Hujan batu bata kat negeri orang kat sana..
Hujan emas, hujan makanan barulah kat negeri sendiri.
Tak gitu fey..
Apa apa pun, terima kasih daun keladi.
Aku masih sayang nak gunakan tefal tu fey..kekekekekeke...

4 ulasan:

atty's berkata...

lepas ni senang nak goreng telur ke tak lekat dah

Mimy Hamid berkata...

peh tefal..jeles mak nok.....berbaloi hadiah ko..akupun suka tefal

UmiMia berkata...

jelasnya mak..mak pun tak ada tefal lagik...

daela berkata...

Kak ty-wow..bestnya...tapi dila belom try lagi..

mimy-ahaks...titiba jer smlm hati berbunga..

kak ros-hahahaa...nanti kak ros beli ea...