For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Selasa, 12 Januari 2010

Semua Bagaikan Bersatu...

 
 
 Hallo...wahhh...kowang x boring kan?ker...dah menyampah sbb asyik2 kuar citer aku yg dah lapuk2 mapuk ni?heeeee....Aku cam sonok sangat bila saudara mara, best friend2, bakal2 adik ipar sudi datang ker majlis umah aku ari tu..Ha...masa ni majlis blom bermula..tapi, majlis over kat camera bojeng dah start dah..Sawan camera rupanya dorang2 ni...kekekekeke...ai like...yg bj putih tu..aku rasa semua org pun tahu...kwn baik aku..heeee...yg bj biru bulat2 cam aku tu, adalah sister in law aku..mama alili daaa...yg bj itam cute-miut tu..Diana K a.k.a gf bojeng  (ooowwhhh..aku amik khidmat bojeng tu jadi photographer ari tu...ni semua hasil nya..tapi aku edit sendiri..) & yg bj biru tinggi lampai somel tu...Ayu sleeping..uppp...tu nick name jer rr...
 
 Ha...Masa ni konon2 nk buat gaya2 la kononnya...tapi aku sendiri cam rasa KAKU jer..sbb aku bukannya reti nk posing2 ala2 model kan...harusla..kena ajar dek bojeng tu..ha...tu semua tu..sepupu sepapat aku..yg baju itam tu jer bukan..tapi dah macam adik aku dh dia tu...heeee...adik...oo..adik YAN..

 
 Ni plak...Kalin, uda, nina & atie..Dorang ni cepat2 cargas(balik) Melaka coz dorang nk hadiri majlis tahlil adik kalin (40hari)...Dan masih lagi dalam mood sedih...Coz adiknya pergi menemui ILAHI 1 hari sebelum raya haji td...Sedihkan..Pastu seminggu tu plak Uda kawin...herm....sungguh besar ujian Tuhan...terima kasih sbb sudi tunggu & datang..
 
 
 Ni plak makcik aku ngan anak2 nya..Yg baju kuning tu anak buah makcik aku..hermmm....comel kan?tapi dah ada boipren..haaaaa...melepas la korang...
 
Ni apahal lak ni?heeeeeeeeeee....................owh...tu gara2 kak ayu la tu..tayang henpon baru nya kat kitorang..Aku ngan yan terkejut la...sbb ada bling2 kat henpon tu...wahhhh kak ayu...untung berniaga yer?

Aper pun...terima kasih semua..lebiu all...muahhhhhhh....

7 ulasan:

lily lotus berkata...

suka tgk u guys happy macam ni..hehe

ayu berkata...

hahaahahah..mmg lawak...

sampai skrg aku gelak sorg2 kalu tgk pic2 tu mek..

Takziah kat Uda yer..kem salam ke ye..

mu ni pandai edit ork..kena ajor aku ni..

psst: esok update lagi tau!

Liza berkata...

mana handphone nyer ayu, tunjuk ler skit

sue berkata...

hehe..ada gak terselit gbr aku...

atty's berkata...

kiranya tak terlambat..ye..kty nak ucapkan tahniah.ats pertunangan..semoga.sampai ke jinjang pelamin..dan kalian berdua ..bahagia selama nya ..amin

FairyLilly berkata...

salam...sakan korang bergambar ya. Baru tunang tu, sat g kahwin ntah berapa gig perlu untuk memory card..
Best ar..ramai tetamu ya...ekau totap mantain

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

selamat bertunang

=D