For More Info Click Here..

Iklan Berbayar

Rabu, 6 Januari 2010

::Saya Dah Jadi Tunang Amy::


Salam pagi2 hari rabu u all....Wah...tajuk n3 aku agak kontroversi pagi2 ni kan...Pada saper2 yg tatau mmg lah agak terkejut, mana2 yang tahu..terima kasih sbb bg moral support kat aku...Pada semua yang sudi mengucapkan TAHNIAH tuk aku, terima kasih banyak2..lebiu..Pada kawan2, sanak-saudara..yang sudi datang pun terima kasih gak..Ada yang dtg tapi x sempat nk mkn nasi pun adoooooo......heeeeeeeeeeee.........

Okies, 1stly, bukan aku sengaja nak rahsia kan segala urusan, penyedian majlis aku ni sebenarnya...Pada aku, biar aku war2kan lepas majlis lagi bagus..sebab, kalau la x jd ker, aper ker..kan ke malu...Lagi pun aku dah janji ngan Amy, yang segala urusan menjadi rahsia antara keluarga & kawan2 terdekat aku.....Segala urusan menjadi licin Al-hamdulillah..nanti aku hapdet one by one..


12 ulasan:

sue berkata...

tahniah 23x.....

Mimy Hamid berkata...

tahniah beribu2...hehe

cik syahira berkata...

assalamualaikum.

congrats kak dila ^___^

ayu berkata...

Salam..
i'm proud of you Dila...
COngratulations to you & Amy okay!

Muahkssss!

psstt: nok gambo..mana mana mana mana

Queen berkata...

congratz..takpe..bertunang nie tak elok dihebah2kan sangat..sikit2 hebah takpe..ehehhehehe....maklumla..waktu2 kritikal....

anyway..semoga dapat menempuh alam pertunangan..semoga kekal ke jinjang pelamin...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr berkata...

tahniah!!!

syazana berkata...

Tahniah kak dila.. :-D

lily lotus berkata...

congrates dear

Lyn Yusoff berkata...

hope tak terlambat lagi nak ucapkan..
congrats dila

Liza berkata...

congrats dear, takpe, nanti kawin jgn luper jemput lak yer

norhaizan berkata...

congrats kak dila!!..can't wait to see your upcoming weeding..

MY HEART berkata...

sampei ati tak ngajak ek. sob..sob..sob..